Ultimul proiect de tuning de la AC Schnitzer include un BMW X6 M si 650 CP

Ultimul proiect de tuning de la AC Schnitzer include un BMW X6 M si 650 CP
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat BMW-ului X6 M vine de la AC Schnitzer
  • Propunerea companiei germane include numeroase bunatati de ordin tehnic si estetic
  • Clientii pot opta pentru noi spoilere, jante uriase si puteri de pana la 650 CP
Distribuie pe Facebook

Ascunde sub capota un V8 bi-turbo de 575 de cai putere si accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 4.2 secunde.

Noul BMW X6 M, caci el reprezinta subiectul principal al acestei discutii, ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante automobile ale planetei.

Daca valorile prezentate anterior - carora li adauga inclusiv o viteza de top limitata la 250 kilometri pe ora, respectiv un timp de 8 minute si 5 secunde pentru parcurgerea unui tur la Nurburgring, nu reusesc insa sa te convinga pe deplin...

... ei bine, mai exista inca o speranta: pachetul de performanta de la AC Schnitzer, care urca puterea maxima a motorului V8 bi-turbo de 4.4 litri pana la 650 CP.

BMW X6 M by AC SchnitzerBMW X6 M by AC Schnitzer

In mod surprinzator, oficialii celebrei companii germane de tuning nu s-au grabit sa anunte si modul in care au evoluat acceleratia de la 0 la 100 km/h sau viteza de top, comunicatul oficial de presa dezvaluind, in schimb, si disponibilitatea altor modificari.

Altfel spus, posesorii noului BMW X6 M mai pot opta si pentru o suspensie mai joasa cu pana la 20 mm, dar si pentru un sistem de evacuare cu valve controlabile.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici imbunatatirile de ordin estetic, restilizarile aduse spoilerelor fata / spate, respectiv instalarea unor jante de dimensiuni mai mult decat generoase conferindu-i modelului bavarez un plus vizibil de sportivitate.

In ceea ce priveste departamentul interior, oferta specialistilor AC Schnitzer se rezuma la pedalierul din aluminiu si covorasele inscriptionate cu logo-ul tunerului german.

La fel ca si in cazul performantelor, informatiile oficiale cu privire la pretul modificarilor operate lipsesc cu desavarsire din peisaj. Stim, in schimb, ca pachetul de performanta anterior mentionat, cel vinovat de 650 CP, este livrat la pachet alaturi de doi ani garantie.

BMW X6 M by AC Schnitzer

BMW X6 M by AC Schnitzer

BMW X6 M by AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW X6 M by AC Schnitzer
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2015