Un altfel de tuning: Lamborghini Reventon construit din piese vechi si multa pasiune

Un altfel de tuning: Lamborghini Reventon construit din piese vechi si multa pasiune
Pentru multi dintre noi, detinerea unui automobil Lamborghini este sinonima cu visul de o viata intreaga. Acelasi lucru se poate spune si despre Wang Jian, fiul unui fermier modest din provincia Jiangsu, aflata in China, care si-a dorit inca de mic un exemplar al supercarurilor construite in Sant'Agata Bolognese. Iar atunci cand ai un vis, nu trebuie sa lasi pe nimeni si nimic sa te opreasca din a-l implini.
Distribuie pe Facebook
Inarmat cu multiple piese preluate de la doua automobile second hand - o dubita Nissan si un Volkswagen Santana, si o pasiune fara limite, eroul nostru s-a pus pe transformat metalul avut la dispozitie intr-o caroserie similara celei prezente pe exclusivistul Lamborghini Reventon. Ambitiosul proiect a luat startul in luna mai a anului trecut, iar in cele din urma a devenit complet functional. Inca mai este nevoie de multe alte componente, precum blocuri optice fata-spate, geamuri sau interior insa, cu toate acestea, exista unele informatii conform carora replica cu pricina reuseste sa atinga o viteza maxima de aproximativ 255 kilometri pe ora. Destul de impresionant, nu-i asa?

In ceea ce priveste banii investiti, Wang Jian declara ca suma cheltuita pana la acest moment se ridica la circa 60.000 yuani, adica aproximativ 7.500 de euro sau 9.500 de dolari. Poate parea putin, insa nu trebuie ignorata nici pasiunea sau eforturile depuse pentru ca visul acesta sa devina oarecum realitate.

Lamborghini Reventon construit din piese vechi si multa pasiune

Distribuie pe Facebook
mai multe