Un american isi vinde pe Facebook vechea masina: un Yugo cu doua motoare V8 si aproape 1000 CP pe ambele punti

Un american isi vinde pe Facebook vechea masina: un Yugo cu doua motoare V8 si aproape 1000 CP pe ambele punti
  • Un american isi vinde pe Facebook vechea masina: un Yugo cu doua motoare V8 si aproape 1000 CP pe ambele punti
  • Impresionanta creatie cantareste acum de peste doua ori mai mult decat inaintea tuningului pe care l-a primit
Distribuie pe Facebook

Impresionanta creatie, ce cantareste acum de peste doua ori mai mult decat inaintea tuningului primit, se remarca numaidecat prin caroseria mai lata ca oricand, finisata intr-o nuanta aprinsa de rosu si acompaniata de patru jante cromate in cinci spite.

Un american vinde pe celebra platforma Facebook probabil cea mai nebuna masina pe care o vei vedea in cursul acestui an: un Yugo cu doua motoare V8 de provenienta Cadillac Eldorado, fiecare cu capacitatea cilindrica de 8.2 litri si puterea maxima de 480 de cai.

Yugo cu doua motoare V8 si aproape 1000 CP pe ambele punti

Yugo cu doua motoare V8 si aproape 1000 CP pe ambele punti

Oferita in schimbul unei sume de "doar" 25.500 de dolari, impresionanta creatie - ce cantareste acum de peste doua ori mai mult decat inaintea tuningului primit - se mai poate lauda inclusiv cu caroserie mai lata ca oricand, finisata intr-o nuanta aprinsa de rosu, plus un set de patru jante cromate in cinci spite.

Daca niciunul dintre aceste detalii nu a reusit sa te convinga sau, pur si simplu, vrei sa afli si alte secrete ale respectivului Yugo, atunci iti sugeram sa arunci o privire asupra urmatorului video si sa iti aduci aminte, de dragul comparatiei, ca un Golf R este mai scump decat...

... masina din cazul de fata, fara ca macar sa dispuna de doua motoare V8 de provenienta Cadillac Eldorado, fiecare cu capacitatea cilindrica de 8.2 litri si puterea maxima de 480 de cai, dar si o caroserie atat de lata cum, cel mai probabil, orice hot-hatch care se vinde in vremurile noastre ar trebui sa aiba.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2020