Un BMW M4 modificat special pentru circuit, de la Alpha-N Performance

Un BMW M4 modificat special pentru circuit, de la Alpha-N Performance
  • Alpha-N Performance se alatura companiilor ce au luat la modificat noul BMW M4 Coupe
  • Imbunatatirile propuse de specialistii germani vizeaza atat aspectul tehnic, cat si cel estetic
  • Lista cu bunatati include elemente aerodinamice, suspensii sport, 530 cai putere si altele
Distribuie pe Facebook

Diverse imbunatatiri aerodinamice, coilovere ce poarta semnatura specialistilor Ohlins si pana la 530 de cai putere sub capota. Acesta-i insa doar inceputul, lista cu modificari propusa de super-coupe-ul bavarez incluzand, cel putin in cazul de fata, si alte bunatati.

Multe s-au spus si scris pana acum despre noul BMW M4, astfel ca inlocuitorul legendarului M3 Coupe nu mai are nevoie de nici un fel de introducere sau prezentare. Asta nu inseamna insa ca nu iti vom reaminti de cei 431 CP prezenti la datorie, ce propulseaza cea de-a cincea generatie a modelului bavarez de inalta performanta de la 0 la 100 km/h in numai 4.1 secunde.

BMW M4 Coupe by Alpha-N Performance

BMW M4 Coupe by Alpha-N Performance

Nu de alta, dar va trebui sa-ti imaginezi de unul singur lucrurile de care este capabil proiectul companiei Alpha-N Performance, oficialii companiei germane de tuning limitandu-se la a anunta ca motorul bi-turbo de trei litri dezvolta 530 cai putere in urma tratamentului suferit. Tratament ce include atat o resoftare a unitatii de control, cat si instalarea unui sistem de evacuare realizat din otel inoxidabil.

Pe partea aerodinamica, noul BMW M4 Coupe s-a ales cu o prelungire centrala, flaps-uri frontale si difuzor de aer pentru spoilerul spate, in timp ce eleronul atasat capotei portbagajului este disponibil la vanzare in doua versiuni diferite - fix sau ajustabil. Apoi, livrarea valorilor maxime catre asfalt se face prin intermediul unor jante din aliaj OZ Racing sau mbDESIGN, ce vin la pachet alaturi de anvelope cu profil subtire.

Intr-un final, posesorii celei de-a cincea generatii a modelului bavarez de inalta performanta pot opta si pentru o suspensie Ohlins de tip coilver, aceasta impreuna cu scaunele sport Recaro si roll-cage-ul ce a luat prizonier interiorul transformand proiectul companiei Alpha-N Performance intr-o alegere ideala pentru cei care iubesc iesirile pe circuit.

Pretul exact al modificarilor operate ramane pentru moment un mare mister, drept pentru care tinem sa reamintim ca un exemplar al noului BMW M4 Coupe iti va scoate din buzunar un minimum de 72.500 de euro.

BMW M4 Coupe by Alpha-N Performance

BMW M4 Coupe by Alpha-N Performance

BMW M4 Coupe by Alpha-N Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M4 Coupe by Alpha-N Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2015