Un BMW M5 unic, de la Prior Design: Widebody, jante pe 22 inci si alte bunatati

Un BMW M5 unic, de la Prior Design: Widebody, jante pe 22 inci si alte bunatati
  • Germanii de la Prior Design au un nou BMW M5 F10 cu care sa se laude
  • Masina bavareza s-a ales cu modificari exterioare dintre cele mai radicale
  • Nici propulsorul V8 bi-turbo nu a scapat neatins, acesta primind un nou ECU
Distribuie pe Facebook

Aceasta nu este chiar prima oara cand cei de la Prior Design se pun pe modificat BMW-ul M5 F10. Si, dupa cum ii stim pe specialistii germani, nu va fi nici ultima. Pana la noi idei insa, avem un exemplar galben-albastrui de care trebuie sa ne ocupam.

Ca orice alt pasionat de automobile, este aproape imposibil sa nu stii cum arata un BMW M5 F10. Tocmai de aceea, nu ar trebui sa te surprinda atunci cand vom preciza ca, comparativ cu versiunea standard ce te intampina in showroom-urile producatorului bavarez de automobile, proiectul celor de la Prior Design pare desprins direct din filmele cu motorsport.

BMW M5 by Prior DesignBMW M5 by Prior Design

Motivul pentru care spunem acest lucru? Modul in care au fost latite aripile fata si spate, pana la limita ridicolului, ne duce cu gandul fix la Campionatul German de Turisme. Nici prelungirile din fibra de carbon atasate atat partii frontale, cat si segmentului posterior nu sunt mai cumintit, ecuatia fiind definitivata de flaps-urile spoilerului, respectiv eleronul portbagajului - si ele tot din fibra de carbon realizate.

Despre interior... nu sunt prea multe de spus. Cu exceptia ca fotografiile care surprind acest aspect lipsesc cu desavarsire din peisaj. Drept urmare, tinem sa revenim la lista cu imbunatatiri exterioare si sa o completam cu jantele aurii pe 22 inch, ce contrasteaza albastrul mat al caroseriei. Din fericire pentru cei cu astfel de preocupari, problema unei garzi la sol prea inalte nici nu se poate pune. Ba din contra...

Acum, daca vine vorba despre meniul tehnic, singura informatie disponibila despre acest BMW M5 F10 faca referire la o simpla optimizare a unitatii de control. Nu stim, din pacate, si valorile maxime rezultate in urma tratamentului in cauza, astfel ca nu putem decat readuce aminte ca modelul standard vine la pachet alaturi de o motorizare V8 bi-turbo de 4.4 litri, cu 560 cai putere si 680 Newton-Metri.

BMW M5 by Prior Design

BMW M5 by Prior Design

BMW M5 by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M5 by Prior Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2015