Un BMW Z4 din Polonia se crede Alfa Romeo. FOTO ca sa te convingi si singur

Un BMW Z4 din Polonia se crede Alfa Romeo. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Un BMW Z4 din Polonia se crede Alfa Romeo
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sansele ca roadster-ul bavarez sa se bucura inclusiv de celebrul motor in sase cilindri - de 2.9 litri si 510 CP, de pe Giulia Quadrifoglio sunt, din pacate, extrem de mici, nule, zero.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 13 ani si produs - aparent, pana in 2016, vechiul Z4 E89 a primit, de-a lungul timpului, nenumarate pachete de tuning. Niciunul dintre respectivele meniuri - pregatite de companii extrem de celebre, asa cum sunt Hamann, Hartge sau AC Schnitzer, nu pare sa il fi multumit insa pe deplin pe proprietarul polonez al urmatorului BMW, acesta apeland la Alfa Romeo pentru a-si transforma decapotabila din Munchen in masina visurilor.

BMW Z4 cu piese de Alfa Romeo

Asa se face ca partea din fata a renuntat la celebrii rinichi pentru grila traditionala a italienilor, de la unul dintre modelele constructorului din Cizma fiind preluate - mai mult sau mai putin surprinzator, si jantele.

Meniul caracteristic partii din spate a caroseriei cu doar doua portiere si un plafon retractabil din metal nu reprezinta decat un mare mister, o alta mare necunoscuta constand in eventualele modificari prezente la interior - de cealalta parte a usilor. Afirmatii valabile si in cazul motorului de sub capota - cu mentiunea ca vechiul Z4 E89 a fost comercializat de BMW alaturi de multiple unitati cu patru si sase cilindri, fiecare pe benzina, capabile sa dezvolte pana la 340 de cai putere.

BMW Z4 cu piese de Alfa Romeo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW Z4 cu piese de Alfa Romeo
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2022