Un break cu apucaturi de supercar. Acest MERCEDES are peste 800 de cai si face suta cat ai clipi

  • Masina a fost tunata de Renntech
  • Motorul V8 dezvolta acum peste 800 de cai putere
  • Acul ajunge la 100 de km/h in mai putin de 3 secunde
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui Mercedes-AMG E63 S T-Modell si-a dat break-ul de performanta pe mana tunerilor pentru un plus de putere. Acum, motorul V8 twin-turbo dezvolta peste 800 de cai putere.

Break-urile sunt asociate de cele mai multe ori cu familistii, insa cand vorbim despre un Mercedes-AMG E63 S T-Modell situatia se schimba putin. Asta pentru ca modelul german este unul dintre cele mai puternice break-uri pe care le poti cumpara in prezent, o masina cu care iti poti duce copiii la scoala iar mai apoi o poti scoate linistit la o tura pe circuit.

Mercedes-AMG E63 S T-Modell de la Renntech

Din fabrica vine cu un propulsor V8 twin-turbo de 4.0 litri sub capota, care devolta 612 cai putere si 850 Nm cuplu. Alaturi de o transmisie automata si tractiune integrala 4MATIC+, masina atinge 100 de km/h in doar 3.5 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h.

Daca vrei mai mult, singura optiune raman tunerii. Americanii de la Renntech, spre exemplu, pot stoarce peste 800 de cai putere din unitatea V8, cea mai buna dovada fiind acest exemplar de E63 S AMG T-Modell.

Mercedes-AMG E63 S T-Modell de la Renntech

Motorul a primit turbine noi, admisie, un ECU resoftat si un sistem de evacuare Akrapovic. Toate acestea au facut ca puterea sa creasca la 825 de cai iar cuplul la peste 1.000 Nm. In aceste conditii, suta de kilometri pe ora este atinsa acum in mai putin de 3 secunde.

Mercedes-AMG E63 S T-Modell de la Renntech

Exteriorul masinii este in continuare stock, cu exceptia jantelor forjate de la AG Luxury Wheels cu diametrul de 21 de inch, finisate intr-o nuanta aramie. Nu lipseste, desigur, suspensia sport care imbunatateste manevrabilitatea si coboara garda la sol.

Mercedes-AMG E63 S T-Modell de la Renntech

Mercedes-ul AMG E63 S Estate nu poate fi comandat din pacate in Romania, pe site-ul oficial al brand-ului german aparand doar versiunea E53 AMG. Aceasta porneste de la 85.169 de euro cu TVA inclus si vine cu 435 de cai putere.

Mercedes-AMG E63 S T-Modell de la Renntech

Mercedes-AMG E63 S T-Modell de la Renntech

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-AMG E63 S T-Modell de la Renntech
mai multe