Un Chevrolet Corvette cu zambet sinistru.... si alte cateva secrete

Un Chevrolet Corvette cu zambet sinistru.... si alte cateva secrete
  • Germanii de la Prior Design modifica ultimul Chevrolet Corvette
  • Lista cu imbunatatiri vizeaza atat aspectul exterior, cat si cel interior
  • Rezultatul final reuseste sa iasa in evidenta fara nici un fel de problema
Distribuie pe Facebook

Multe s-au spus si scris pana acum despre ultimul Chevrolet Corvette, concluzia finala fiind intotdeauna aceeasi: supercarul american arata infricosator indiferent de unghiul din care este privit, in timp ce partea tehnica nu intampina nici un fel de problema in a se ridica la nivelul asteptarilor.

Si totusi, ce se intampla atunci cand orgoliul tau tanjeste dupa ceva mai mult de-atat? Ei bine, din fericire pentru posesorii ultimului Chevrolet Corvette, supercarul american a reusit sa faca furori inclusiv in lumea tuningului, dand nastere unei batalii savuroase intre marile ateliere de peste Ocean.

Nici europenii nu au stat cu mainile in san, germanii de la Prior Design completand zilele acestea lista celor ce s-au incumetat sa caute solutii pentru imbunatatirea aspectului. Caci, spre deosebire de alte situatii, in cazul de fata nu vorbim decat de cateva modificari stilistice. Atat exterioare, cat si interioare, ce-i drept.

Chevrolet Corvette Stingray by Prior DesignChevrolet Corvette Stingray by Prior Design

Astfel, in schimbul unei sume similare celei necesare pentru achizitionarea unui Logan destul de bine dotat - a se citi aproximativ 7.000 de euro, Chevrolet-ul Corvette Stingray se va alege cu un kit aerodinamic greu de trecut cu vederea, a carei atractie principala o reprezinta "zambetul" demonic pus pe "fata" supercarului american.

Meniul continua cu prelungirile proeminente atasate nu doar pragurilor laterale, ci si spoilerului spate, cu cele dintai facand legatura intre extensiile supradimensionate aplicate aripilor, iar cele din urma amplificand puternic senzatia de sportivitate data de cele patru tips-uri centrale din dotarea sistemului de evacuare sport.

Din pacate, pretul jantelor forjate pe 20 inch ramane un mister pentru moment, insa este bine de stiut ca acestea sunt livrate la pachet alaturi de o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri. Insuficient pentru a-ti potoli dorinta de unicitate? Atunci ai face bine sa optezi si pentru upgrade-ul interior pregatit de specialistii Prior Design, ce transforma radical cockpitul Chevrolet-ului Corvette Stingray.

Fara nici un fel de exagerare.

Chevrolet Corvette Stingray by Prior Design

Chevrolet Corvette Stingray by Prior Design

Chevrolet Corvette Stingray by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Chevrolet Corvette Stingray by Prior Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2015