Un exclusivist Gemballa Mirage GT e de vanzare in Dubai

Un exclusivist Gemballa Mirage GT e de vanzare in Dubai
  • Un Gemballa Mirage GT din 2005 este de vanzare in Dubai
  • Exemplarul cu pricina are numai 7.000 de kilometri la bord
  • Pretul de vanzare ramane cel mai mare secret al masinii
Distribuie pe Facebook

Exemplarul cu pricina are numai 7.000 de kilometri la bord si se remarca printr-o combinatie clasica de rosu, plus negru.

Felul in care arata, modul in care se misca, dar si sunetul produs, toate aceste detalii au "aruncat" vechiul Porsche Carrera GT pe un loc fruntas in topul celor mai impresionante automobile ale istoriei.

Nu multi stiu insa ca au existat si cateva companii care au vazut in supercarul german oportunitatea perfecta pentru a-si crea un nume in industria tuningului.

Cea mai cunoscuta astfel de creatie este, fara doar si poate, modelul Gemballa Mirage GT, care a reusit sa starneasca numeroase controverse "multumita" modificarilor sale de ordin de ordin estetic.

Gemballa Mirage GT de vanzare

Gemballa Mirage GT de vanzare

Inspirat de lumea sporturilor cu motor, extremul pachet aerodinamic din fibra de carbon este acompaniat de un binevenit plus de putere si performanta.

Lista cu bunatati nu se sfarseste insa cu cei 670 CP, acelasi tratament prescris de specialistii Leonberg incluzand si un program de personalizare - din absolut toate punctele de vedere, a interiorului.

Si pentru ca totul sa fie perfect, productia inconfundabilului Gemballa Mirage GT a fost limitata la nici mai mult, nici mai putin de 25 de exemplare.

Unul dintre acestea este disponibil la vanzare in emiratul Dubai, principala sa atractie constand in numarul kilometrilor parcursi de-a lungul timpului, din 2005 si pana in prezent: doar sapte mii.

Referitor la departamentul estetic, masina din cazul de fata mixeaza caroseria rosie cu jantele negre, aceeasi combinatie de culori finisand si interiorul.

Despre pretul de vanzare nu avem nici un fel de indiciu sau detaliu, insa este bine de stiut ca un exemplar din Germania, fabricat in 2006, dar cu 15.000 kilometri la bord, costa 830.000 de euro.

Gemballa Mirage GT de vanzare

Gemballa Mirage GT de vanzare

Gemballa Mirage GT de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Gemballa Mirage GT de vanzare
mai multe