Un Ford Mustang din SUA se crede Dodge Charger. FOTO ca sa te convingi si singur

Un Ford Mustang din SUA se crede Dodge Charger. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Un Ford Mustang din Statele Unite se crede Dodge Charger
  • Modelul in cauza vine inclusiv cu jante uriase din aliaj
  • Proiectul respectiv ar putea fi totusi realiza in Photoshop
Distribuie pe Facebook

Seria modificarilor radicale se incheie cu un set de jante de dimensiuni mai mult decat generoase, cu aspect cromat si design in cinci spite.

Un Charger cu o caroserie in doua portiere si plafon retractabil din material textil? Dodge nu a lansat niciodata o astfel de masina insa, cu toate acestea...

... ea exista in lumea reala si a fost fotografiata, de curand, pe strazile Americii de Nord. Alaturi de un set de jante de dimensiuni mai mult decat generoase.

Povestea din spatele neobisnuitei creatii ramane in mister, dar se pare ca la baza se afla un Ford Mustang de generatie mai veche. Care a suferit...

... numeroase schimbari, evident. Iar acum nu ne referim doar la partea frontala sau cea din spate, ci si la diferite panouri ale caroseriei ori blocuri optice.

De fapt, lista cu modificari este atat de lunga incat nu excludem posibilitatea ca acest Charger sa joace totusi in alta liga. Liga Virtual Tuning, evident.

Indiferent de cum sta situatia in teren, nu putem nega faptul ca rezultatul final are cateva de oferit. Cu un set de jante de dimensiuni ce mai mici decat acum...

... ei bine, totul ar fi perfect. Cel putin din punctul nostru de vedere - tu ce crezi despre Mustangul transformat in Dodge cu doua portiere si plafon retractabil?

Ford Mustang cu fata de Dodge Charger

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Decembrie 2019