Un Lamborghini Aventador cu kit Vorsteiner si jante ADV1, pe nume The Hulk

Un Lamborghini Aventador cu kit Vorsteiner si jante ADV1, pe nume The Hulk
  • Cel mai nou proiect de tuning Vorsteiner are la baza un Lamborghini Avendator Roadster
  • Pe langa kitul aerodinamic din carbon, supercarul a mai primit si un set de jante ADV.1
  • Exemplarul din cazul de fata este supranumit Hulk, datorita caroseriei finisate in Verde Ithaca
Distribuie pe Facebook

Muchiile ascutite ce accesorizeaza fiecare coltisor al caroseriei, numeroasele detalii exterioare supradimensionate si rasunatorul V12 aspirat ce straluceste prin capota transparenta a motorului, toate aceste caracteristici transforma noul Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster intr-unul dintre cele mai provocatoare automobile ale planetei. Dar asta nu inseamna neaparat ca supercarul italian nu poate fi si el imbunatatit.

Un kit aerodinamic realizat din fibra de carbon, plus o pereche de jante ce se remarca prin cateva elemente de stil inspirate de la cele regasite in echiparea exclusivistului Reventon. Chiar daca la prima vedere nu pare a fi chiar cel mai complex tuning vazut vreodata, trebuie sa recunoastem ca schimbarile suferite de Lamborghini-ul Aventador LP700-4 Roadster prezent in cazul de fata reusesc fara prea mari probleme sa-si atinga scopul de a face diferenta si a scoate (si mai mult) in evidenta supercarul italian.

Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster by VorsteinerLamborghini Aventador LP700-4 Roadster by Vorsteiner

Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster by Vorsteiner

Iar motivele sunt lesne de inteles. Pe langa faptul ca se integreaza perfect in peisaj, atat prelungirile destinate spoilerului fata, respectiv pragurilor laterale, cat si difuzor de aer atasat spoilerului spate ii confera celei mai noi nave amiral a producatorului auto din Sant'Agata Bolognese una dintre cele mai agresive infatisari intalnite vreodata la un model de serie. Situatia pare sa se repeta si atunci cand vine vorba de eleronul in compania caruia este acum livrata capota motorului, toate aceste detalii remarcabile, proaspat aparute in peisaj, contribuind din plin, de asemenea, si la imbunatatirea coeficientului aerodinamc.

Asa cum precizam si o idee mai sus, modificarile prin care a fost trecut exemplarul din cazul de fata nu sunt chiar dintre cele mai numeroase, astfel ca pana sa ne dam seama de acest lucru am si ajuns la capatul listei cu bunatati. O lista cu bunatati care, cel putin din punctul nostru de vedere, culmineaza cu jantele Reventador M.V1 pe 20, respectiv 21 de inci (fata / spate), ce pun parca si mai mult in valoare elementele exterioare din fibra de carbon datorita nuantei de negru in care au fost finisate.

Si daca tot am ajuns la capitolul nuante, ei bine... iata si explicatia pentru care acest proiect de tuning este cunoscut sub denumirea de Hulk: exact, Verde-le Ithaca de la nivelul caroseriei. Alte intrebari?

Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster by Vorsteiner

Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster by VorsteinerLamborghini Aventador LP700-4 Roadster by VorsteinerLamborghini Aventador LP700-4 Roadster by Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster by Vorsteiner
mai multe