Un Lexus LS430 special modificat, de prieteni cu si pentru prieteni

Un Lexus LS430 special modificat, de prieteni cu si pentru prieteni
  • Doi prieteni americani au lucrat impreuna la un Lexus LS430 detinut de unul dintre acestia
  • Limuzina japoneza a primit un body kit unicat, jante pe 20 inch si suspensie pneumatica
  • Interiorul abunda in piele rosie, cusaturi sub forma de carouri si accente piano black
Distribuie pe Facebook

Au fost intotdeauna alaturi de tine, inca din prima zi. Te-au sustinut la rau, s-au bucurat la bine, lasand de cele mai multe ori impresia ca fac parte din familie. Ceea ce nu stie insa nimeni e ca prietenii... la nevoie tuning se cunosc!

Vireak Sar si Jonothan Carino se stiu de o viata intreaga, atat copilaria, cat si adolescenta gasindu-i impreuna. Pasiunea lor pentru masini si tuning e cea care i-a tinut aproape, "relatia" celor doi americani fiind pusa la grea incercare atunci cand primul si-a luat un Lexus LS430.

Bine, nu chiar. Vezi tu, intamplarea face ca Jonothan Carino sa se priceapa la mecanica si caroserii, astfel ca atunci cand Vireak Sar i-a prezentat cam ce planuri de viitor are pentru proaspat achiztionatul sau automobil... acesta nu a mai stat pe ganduri, ci a sarit imediat in ajutorul prietenului sa.

Lexus LS430 HomemadeBlocurile optice cu angel eyes-uri multicolore si LED-uri intalnite la nivelul spoilerului fata ofera un spectacol interesant de lumini.

Lexus LS430 HomemadeCele doua eleroane subtile, respectiv patru tips-uri ale sistemului de evacuare reprezinta principalele atractii ale partii posterioare.

Lexus LS430 HomemadeNuanta Artic White imprumutata de la automobilele Mercedes si jantele pe 20 inch cu design unic, oferite alaturi de o suspensie pneumatica, completeaza meniul exterior.

Cei doi americani au "croit" impreuna un kit aerodinamic pentru limuzina japoneza, calitatea "impregnata" noilor spoilere fata si spate, respectiv pragurilor laterale fiind fara cusur. Multumiti de evolutia obtinuta, Vireak Sar si Jonothan Carino au completat programul de redesenare a Lexus-ului LS430 si cu o pereche de aripi evazate, plus un set de eleroane, rezultatul final fiind impachetat intr-o nuanta Artic White si livrat in compania unor jante pe 20 inch.

Intr-o lumina la fel de pozitiva se prezinta si aspectul interior, pielea rosie accesorizata cu numeroase cusaturi realizate sub forma de carouri reprezentand de departe atractia principala caracteristica acestui departament. Asta nu inseamna insa neaparat ca multiplele insertii de piano black, cele doua monitoare din tetiere sau masutele montate in spatele acelorasi scaune fata vor trece cumva complet neobservate. Nu, nici vorba sa se intample asa ceva.

Cei indeajuns de norocosi sa cunoasca proprietarul acestui Lexus LS430 sau sa intalneasca limuzina japoneza la unul dintre evenimentele de tuning la care participa vor avea ocazia de a admira si "opera grafica" intalnita in cadrul compartimentului motor sau impresionantul sistem multimedia ce "decoreaza" intr-un fel aparte compartimentul portbagajului. Apropo, speram ca suspensia pneumatica nu mai are nevoie de nici un fel de introducere sau prezentare...

Lexus LS430 HomemadeUn Lexus LS430 modificat de prieteni cu si pentru prieteni. Dar si pentru fanii curentului VIP, am mai putea adauga timid.

Lexus LS430 HomemadeOpera de arta cu opt cilindri in V. Aceasta este impresia pe care o lasa acum compartimentul motor al limuzinei japoneze, la deschiderea sa.

Lexus LS430 HomemadePielea rosie si cusaturile realizate sub forma de carouri se intind cat vezi cu ochii. Ar fi insa pacat sa nu observi si "pernutele" pentru confortul cefei.

Lexus LS430 HomemadeDe un lux nemarginit se bucura si ocupantii locurilor spate, care au in plus doua monitoare amplasate in tetierele scaunelor fata. Ah, da, si trei masute pentru a-si face temele. Oricare ar fi ele.

Lexus LS430 HomemadeSi totusi, cei mai norocosi vor fi cei ce vor lua loc... in portbagaj. Nu de alta, dar cele sase monitoare si sistemul audio intalnite aici ar trebui sa fie suficiente pentru a satisface gusturile chiar si celui mai pretentios devorator de continut multimedia.

Sursa Foto: SpeedHunters

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Lexus LS430 Homemade
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2014