Un Mercedes CLA45 AMG de 450 CP si 296 km/h, de la B&B Automobiltechnik

Un Mercedes CLA45 AMG de 450 CP si 296 km/h, de la B&B Automobiltechnik
  • Germanii de la B&B se alatura companiilor de tuning ce au ales sa modifice Mercedes-ul CLA45 AMG
  • Printre imbunatatirile operate de specialistii din Siegen se numara inclusiv o crestere de putere
  • Cei care vor mai mult de-atat pot opta si pentru alte upgrade-uri de ordin tehnic sau estetic
Distribuie pe Facebook

Rar se intampla ca un sedan de dimensiuni compacte sa ofere performante similare unui Porsche 911, insa exista si cateva exceptii de la regula.

Cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta Mercedes-ul CLA45 AMG, care pune la bataie un motor 2.0 turbo, o transmisie cu dublu ambreiaj si un sistem de tractiune integrala pentru acceleratii dintre cele mai fulminante: doar 4.6 secunde dureaza sprintul 0 - 100 kilometri pe ora!

Daca oferta versiunii stock nu te multumeste insa pe deplin, vestea buna este ca sedanul de dimensiuni compacte din Stuttgart se bucura de un puternic suport din partea companiilor de tuning din intreaga lumea - inclusiv cei de la B&B implicandu-se in aceasta lupta.

Mercedes CLA45 AMG by B&B

Mercedes CLA45 AMG by B&B

Cum arata propunerea specialistilor din Siegen? Iata si raspunsul tau: pentru inceput, avem un plus de 40 CP, 60 Nm si 36 km/h in schimbul unei sume de 1.298 euro. Adauga alti 2.652 euro, iar cei 510 Nm devin 540 Nm, in timp ce valoarea din dreptul vitezei maxime urca de la 286 la 290 km/h.

Tot nu este indeajuns? Nici o problema: achita nota de plata de 6.950 euro caracteristica Stage-ului 3 si ai scapat de orice grija: motorul 2.0 turbo ascuns sub capota Mercedes-ului CLA45 AMG devine acum sinonim cu un total de 450 cai putere si 580 Newtom-Metri!

Drept urmare, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h coboara pana la 3.8 secunde, pe cand ecuatia 0 - 200 km/h isi gaseste rezolvarea dupa numai 14.3 secunde. Am precizat oare cumva si sedanul de dimensiuni compacte din Stuttgart este acum capabil de 296 kilometri pe ora?

Atunci inseamna ca deja te gandesti extrem de serios sa optezi si pentru suspensia sport, respectiv sistemul de franare de inalta performanta puse la dispozitie de specialistii B&B. Cat despre jantele pe 20 inch, cu cinci spite in forma de Y, mai bine uiti de ele... si le pastrezi pe cele stock. Sunt mult, dar mult mai potrivite - cel putin din punctul nostru de vedere.

Mercedes CLA45 AMG by B&B

Mercedes CLA45 AMG by B&B

Mercedes CLA45 AMG by B&B

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes CLA45 AMG by B&B
mai multe