Un olandez si-a scos la vanzare vechiul BMW tunat. Insista ca este unic in lume

Un olandez si-a scos la vanzare vechiul BMW tunat. Insista ca este unic in lume
  • Un olandez si-a scos la vanzare vechiul BMW tunat
  • Este un Z3 cu motorul V8 de pe vechiul M3 E9x
  • Cumparatorul va avea de platit pe masina 58.000 euro
Distribuie pe Facebook

Aparent, automobilul bavarez a parcurs 86.000 de kilometri pana la momentul de fata.

Un BMW Z3 fabricat in cursul anului 1999 a fost scos de curand la vanzare in Olanda. Finisat intr-o nuanta inchisa de verde si echipat cu un plafon retractabil contrastant - la care se adauga patru jante de dimensiuni mai mult decat generoase - automobilul bavarez reuseste sa se faca numaidecat remarcat.

Principala atractie in cazul de fata o reprezinta insa, fara doar si poate, motorul de sub capota: un benzinar aspirat cu... opt cilindri in V si capacitatea de patru litri, daca iti vine sa crezi.

BMW Z3 cu motor V8 de M3

Vorbim, mai precis, despre unitatea regasita in dotarea vechiului BMW M3 E9x, cu mentiunea ca propulsorul din cazul de fata a fost modificata pentru o putere maxima de 444 de cai. Livrarea valorii respective catre puntea spate se face printr-o cutie manuala cu sase rapoarte, imprumutata de la acelasi M3 E9x.

Realizarea intregului proiect a durat aproximativ patru ani, spune proprietarul, astfel ca si pretul de vanzare depaseste toate asteptarile: 58.000 de euro trebuie sa achite cumparatorul.

Daca mai conteaza, seria imbunatatirilor continua cu un interior in doua culori, accesorizat cu scaune de la Corbeau. In ceea ce priveste echipamentele disponibile, ei bine... avem inclusiv geamuri si oglinzi cu actionare elecrica, aer conditionat manual, proiectoare de ceata, inchidere centralizata, radio-CD s.a.m.d.

BMW Z3 cu motor V8 de M3

BMW Z3 cu motor V8 de M3

BMW Z3 cu motor V8 de M3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW Z3 cu motor V8 de M3
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2019