Un Porsche 997 Turbo este acum mai rapid ca oricand, multumita Switzer

Un Porsche 997 Turbo este acum mai rapid ca oricand, multumita Switzer
  • Posesorul unui Porsche 997 Turbo a apelat la Switzer pentru un plus de performanta
  • Multumita tratamentului suferit, supercarul german se lauda acum cu 950 CP si 1.084 Nm
  • Referitor la performante, sfertul de mila se realizeaza in doar noua secunde
Distribuie pe Facebook

Dornic sa se impuna in toate competitiile de drag organizate de-a lungul si de-a latul Statelor Unite ale Americii, posesorul unui Porsche 997 Turbo a dat fuguta catre atelierul de tuning al celor de la Switzer Performance. Si bine a facut, daca aruncam o privire asupra rezultatului final!

Chiar daca are ceva mai bine de jumatate de deceniu in spate, generatia anterioara a modelului Porsche 911 Turbo ramane in continuare una dintre cele mai rapide ale masini ale momentului. Daca nu ne crezi insa pe cuvant, atunci arunca o privire asupra fisei cu specificatii tehnice a supercarului german, iar cei 480 cai putere capabili sa aduca primii 100 km/h in numai 3.7 secunde te vor convinge pe deplin de cele spuse de noi putin mai sus.

Porsche 997 Turbo by Switzer

Si cu toate acestea, posesorul unui Porsche 911 Turbo de peste Ocean a decis sa profite la maximum de potentialul urias de tuning aratat, de-a lungul ultimilor ani, de unitatea twin-turbo de 3.6 litri ascunsa sub capota, supercarul german fiind astfel trimis catre celebra sala de fitness "Switzer Performance". Si asta in ciuda faptului ca pretiosul sau german numara numai 1.100 de mile parcurse...

Porsche 997 Turbo by Switzer

Odata ajuns pe mana specialistilor renumitei companii din Ohio, Porsche-lui 911 Turbo i-au fost prescrise numeroase imbunatatiri, compartimentul motor fiind accesorizat cu o noua pereche de turbine, dar si o noua admisie sau un nou sistem de evacuare. Mai mult de-atat, lista cu modificari anunta si aparitia unui sistem de injectie flex-fuel, toate aceste bunatatiti permitandu-i supercarului german sa se laude acum cu 950 cai putere si peste 1.084 Newton-Metri.

Porsche 997 Turbo by Switzer

Rezultatul? Ei bine, in urma acestui tratament, acceleratia de la 96 la 209 kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp absolut fantastic, mai mic de cinci secunde, in timp ce pentru parcurgerea sfertului de mila este nevoie de aproximativ noua secunde. De asemenea, pe langa performantele in linie dreapta, Porsche-le 911 Turbo ar trebui sa impresioneze si la capitolul agilitate multumita suspensiei H&R proaspat aparute in peisaj, in timp ce jantele HRE 597 RS pe 19 inci ii confera supercarului german un plus de eleganta.

Porsche 997 Turbo by Switzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Porsche 997 Turbo by Switzer
mai multe