Un set de jante si o suspensie. De atat a fost nevoie pentru ca aceasta SUPRA sa atraga toate privirile

  • Livrarile doar ce-au inceput
  • Jante Vossen si suspensie KW
  • Motor turbo cu 340 CP
Distribuie pe Facebook

Aceasta Toyota Supra de ultima generatie a fost deja trimisa unui atelier de tuning. Sportiva japoneza a primit un set de jante aftermarket dar si o suspensie care, printre altele, coboara garda la sol.

Toyota Supra Mk4 a fost unul dintre modelele preferate ale impatimitor de tuning, in special datorita celebrului propulsor 2JZ-GTE care putea dezvolta chiar si 1000 de cai putere cu internele stock.

Toyota Supra cu jante Vossen

Noua generatie este inca la inceput de drum, dar tunerii se grabesc sa dezvolte deja cat mai multe piese aftermarket pentru sportiva japoneza. Am vazut pana acum diferite bodykit-uri, optiuni de jante, suspensii iar unii mai curajosi chiar se gandesc cum sa inlocuiasca actualul propulsorul cu 2JZ-ul de care pomeneam mai sus.

Toyota Supra cu jante Vossen

Exemplarul din aceste imagini, proaspat livrat in Statele Unite ale Americii, a fost trimis unui atelier de tuning din Orlando, Florida. De aici a plecat cu un set de jante semnate de Vossen dar si cu o suspensie KW, proaspat lansata, care imbunatateste manevrabilitatea si coboara garda la sol.

Modificarile nu sunt tocmai majore, dar cu siguranta fac masina sa iasa mai tare in evidenta.

Toyota Supra cu jante Vossen

Noua Toyota Supra este echipata cu un propulsor de 3.0 litri turbo, cu sase cilindri in linie, furnizat de BMW. Unitatea, care poate fi regasita deasemenea si sub capota noului Z4 M40i, dezvolta 340 de cai putere si 500 Nm cuplu.

Toyota Supra cu jante Vossen

Resursele motorului sunt gestionate de o transmisie automata cu opt trepte astfel ca suta de kilometri pe ora este atinsa in 4.2 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 de km/h.

Toyota Supra cu jante Vossen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Toyota Supra cu jante Vossen
mai multe