Un Subaru BRZ TURBO, asa cum japonezii nu au de gand sa ofere

Un Subaru BRZ TURBO, asa cum japonezii nu au de gand sa ofere
  • Urmatorul Subaru BRZ ascunde sub capota un 2.0 turbo cu 401 CP si 416 Nm la roti
  • Coupe-ul sport japonez se remarca la exterior printr-o costumatie Varis
  • Interiorul ofera numeroase insertii de alcantara, plus accente de de carbon
Distribuie pe Facebook

Ceva mai bine de 36 de luni, 144 de saptamani sau 1.095 de zile au trecut de la introducerea modelului BRZ, insa japonezii de la Subaru tot nu dau semne ca ar lua in calcul lansarea unei versiuni turbo a popularului lor automobil sport.

Satul sa mai astepte dupa decizia oficialilor niponi, unul dintre numerosii posesori ai coupe-ului din Tara Soarelui Rasare a trecut la planul de rezerva si a cerut ajutorul industriei tuningului pentru o astfel de conversie.

Asa se face ca urmatorul Subaru BRZ a ajuns sa gazduiasca in compartimentul motor, pe langa faimosul sau propulsor boxer de doi litri, si o turbina pe care ai putea s-o recunosti (ori ba) dupa al sau nume: Garrett GT2871R.

Ulterior, in cadrul listei cu modificari si-au mai facut aparitia si alte bunatati, precum injectoarele cu debit marit sau o a doua conversie, care-i permite modelului sport japonez sa ruleze inclusiv pe bio-etanol E85.

Subaru BRZ STI by Nguyen Le

Subaru BRZ STI by Nguyen Le

Drept urmare urmare, spre deosebire de momentul iesirii de pe linia de productie a fabricii nipone, popularul coupe din Tara Soarelui Rasare se poate lauda acum cu un total de 401 CP si 416 Nm. Masurati insa la roti si nu la volanta.

Odata rezolvata problema lipsei de performanta, posesorul acestui Subaru BRZ si-a indreptat atentia catre departamentul estetic, exteriorul iesind, mai nou, in evidenta printr-o costumatie marca Varis.

Asta inseamna, in libera traducere, spoilerele fata si spate agresiv stilizate, plus aripi si praguri laterale proeminente, modificari carora li se mai alatura inclusiv o capota ventilata a motorului, respectiv un eleron de dimensiuni generoase.

Jantele Work Meister S1 livrate intr-o combinatie de 18 × 10, respectiv 18 × 11 inch si in compania unei suspensii pneumatice de la Air Lift Performance pun, intr-un final, capat meniului exterior.

Cat despre pachetul interior, popularul coupe din Tara Soarelui Rasare isi intampina pasagerii cu un volan sport imbracat in alcantara si fibra de carbon, aceleasi doua dezirabile materiale fiind folosite inclusiv la nivelul panoului de bord.

Subaru BRZ STI by Nguyen Le

Subaru BRZ STI by Nguyen Le

Subaru BRZ STI by Nguyen Le

Sursa Foto: SpeedHunters

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Subaru BRZ STI by Nguyen Le
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2015