Un Volkswagen Golf 7 cu motor V8 si exteriorul stock este sleeper-ul perfect. VIDEO

Un Volkswagen Golf 7 cu motor V8 si exteriorul stock este sleeper-ul perfect. VIDEO
  • Un Volkswagen Golf 7 cu motor V8 si exteriorul stock este sleeper-ul perfect
  • Hatchback-ul din Wolfsburg ofera inclusiv un sistem de tractiune spate
Distribuie pe Facebook

Construit special pentru competitiile de drift, urmatorul exemplar al hatchback-ului din Wolfsburg ofera inclusiv un sistem de tractiune spate.

Un Volkswagen Golf cu motor V8 sub capota? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare: construit special pentru competitiile de drift din Finlanda (si nu numai), acest exemplar de generatie a saptea se bucura de o unitate aspirata de patru litri.

Preluat din gama BMW, respectivul propulsor pe benzina ofera o putere maxima de 282 CP, la care se adauga un cuplu de 400 Nm, conform urmatorului material video.

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu o suspensie modificata, plus punti si diferential (din nou) de BMW. Dupa cum precizam si anterior, la inceputul acestui articol, respectivul Volkswagen Golf ofera inclusiv un sistem de tractiune spate.

Totul in timp ce reteta specifica departamentul exterior a scapat complet neatinsa, fara niciun fel de modificare, singura exceptie notabila constand in noul set de jante.

La interior, acelasi Volkswagen Golf cu motor V8 sub capota a renuntat atat la fetele portierelor, cat si la alte elemente pentru o greutate inferioara versiunii stock Exemplarul de generatie a saptea mai dispune, de asemenea, si de un roll cage.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2020