Una din masinile folosite la filmarile pentru pelicula Need for Speed a fost scoasa la vanzare

Una din masinile folosite la filmarile pentru pelicula Need for Speed a fost scoasa la vanzare
  • Una din masinile folosite la filmarile pentru pelicula Need for Speed a fost scoasa la vanzare
  • Vorbim, mai exact, despre un Infiniti G37 transformat in GTA Spano cu ajutorul fibrei de carbon
  • Cumparatorul automobilului cu pricina va avea de scos din buzunare o avere: 95.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Asa cum era de asteptat, versiunea cinematografica a celebrei serii de jocuri video Need for Speed a strans laolalta cateva dintre cele mai tari masini ale momentului.

Pe platourile de filmare ale peliculei cu acelasi nume s-au perindat modele celebre precum Bugatti Veyon Super Sport, Koenigsegg Agera R sau McLaren P1, dar si automobile mai putin cunoscute.

La cea din urma categorie putem incadra Saleen-ul S7, dar si GTA Spano - un supercar de origine spaniola, vandut la pachet alaturi de o versiune cu peste 900 de cai putere a motorizarii V10 de Dodge Viper.

Drept urmare, persoanele care s-au intrebat dintotdeauna ce s-ar intampla daca celebra serie de jocuri video Need for Speed s-ar transforma in film nu au avut motive sa fie dezamagite din acest punct de vedere.

Cu o singura, dar extrem de importanta precizare: toate masinile tari folosite in scenele productiei anterior amintite, printre care si un Lamborghini Sesto Elemento, au reprezentant... simple replici ale originalelor.

Asa se face ca acest GTA Spano scos recent la vanzare pe eBay este, de fapt si de drept, un Infiniti G37 fabricat in cursul anului 2013 si modelat ulterior dupa supercarul spaniol cu ajutorul fibrei de sticla.

Viitorul proprietar al modelului in cauza va avea astfel pe maini nu un motor V10 de 8.4 litri si peste 900 de cai putere, ci o unitate cu numai sase cilindri in linie si capacitate de 3.7 litri, sinonim cu 328 CP.

Macar automobilul japonez se bucura de absolut toate optiunile din fabrica, conform anuntului, lista cu dotari cuprinzand inclusiv padele pentru schimbarea vitezelor sau scaune reglabile electric si sistem de navigatie.

In ceea ce priveste pretul de vanzare al acestui Infiniti G37 care a jucat rolul unui GTA Spano in prima ecranizare a seriei Need for Speed, acesta se ridica la fabuloasa suma de 95.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2017