Una fara parbriz, alta si cu acoperis. Fanii Mazda nu vor sti ce sa priveasca mai intai

Una fara parbriz, alta si cu acoperis. Fanii Mazda nu vor sti ce sa priveasca mai intai
  • Mazda a adus in cadrul SEMA Show 2016 doua exemplare MX-5 diametral opuse
  • Primul are la baza versiunea roadster si nu dispune nici macar de parbriz
  • Al doilea porneste de la varianta RF si ofera inclusiv un pic de practicabilitate
Distribuie pe Facebook

Mazda a reusit sa aduca in cadrul editiei din acest an a celui mai mare salon de tuning al planetei doua exemplare MX-5 diametral opuse.

Avem, pentru inceput conceptul MX-5 Speedster Evolution care, de dragul unei greutati cat mai mici, a renuntat inclusiv la parbrizul din dotare(a versiunii roadster aflata la baza).

Inutil de precizat, la categoria 'disparute' putem trece, fara niciun fel de problema, si cele mai multe dintre dotarile pe care japonezii de la Mazda le instalase pentru un confort sporit.

Mazda la SEMA 2016Mazda la SEMA 2016

La final, acelasi concept MX-5 Speedster Evolution mai anunta si inlocuirea bateriei, respectiv sistemului de franare regasite in cazul modelului standard cu unele mai usoare.

Drept urmare, prima dintre surprizele japonezilor de la Mazda pentru editia din acest an a celui mai mare salon de tuning al planetei cantareste undeva in jurul a 900 de kilograme.

Pune la socoteala si suspensia ajustabila, respectiv anvelopele BFGoodrich dezvoltate pentru un maximum de performanta pe circuit, iar concluziile sunt dintre cele mai pozitive.

Mazda la SEMA 2016

Cauti si un pic de practicabilitate in toata aceasta formula nebuna? Atunci ai putea sari peste conceptul MX-5 Speedster Evolution si arunca o privire asupra proiectului MX-5 RF Kuro.

Fiindca sansele sa nu-ti fi dat seama ca in cazul de fata magia porneste de la versiunea Retractable Fastback sunt extrem de mici, vom trece direct la modificarile operate de Mazda.

Exteriorul finisat intr-un negru satinat se numara printre primele detalii care vor sari in ochi, insa nici noile jante pe 17 inch sau evacuarea centrala nu vor trece neobservate.

Mazda la SEMA 2016Mazda la SEMA 2016

Tot la capitolul bunatati demne de mentionat avem de bifat, de asemenea, si suspensia ajustabila sau sistem de franare imprumutate de la modelul de curse MX-5 Global Cup.

Meniul interior ramane de-aceasta data un mare mister, insa surpriza cu numarul doi a japonezilor de la Mazda a pastrat cel mai probabil navigatia si celelalte dotari de confort.

Mazda la SEMA 2016

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mazda la SEMA 2016
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2016