Unul dintre cele mai aratoase SUV-uri din prezent a primit un pachet de tuning. Cum arata acum

  • Overfinch a tunat Range Rover-ul Velar
  • Pachetul este compus din elemente estetice
  • Componentele pot fi comandate si individual
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la Overfinch au dezvoltat un pachet de tuning special pentru Range Rover-ul Velar. Acesta nu include modificari tehnice, singurele imbunatatiri fiind de ordin estetic.

Land Rover a lansat SUV-ul Range Rover Velar in primavara lui 2017 iar primele exemplare au ajuns pe piata cateva luni mai tarziu. Inca de atunci, Velar s-a impus ca fiind un SUV cu interior sofisticat si un design exterior demn de a fi expus intr-un muzeu de arta.

Range Rover Velar de la Overfinch

Insa oricat de bine ar arata o masina stock, tunerii vor fi intotdeauna pregatiti cu un pachet aerodinamic, care sa accentueze sau chiar sa schimbe radical masina. Cel mai nou proiect al britanicilor de la Overfinch este chiar un Velar despre care ei spun ca "demonstreaza faptul ca un design minimalist poate avea un impact maxim."

Range Rover Velar de la Overfinch

Asa cum spuneam mai sus, pachetul este compus exclusiv din elemente estetice, precum un splitter pentru spoiler-ul fata, o grila confectionata din fibra de carbon, aripa spate montata deasupra lunetei, ornamente pentru luminile de ceata, jante Estrella cu diametrul de 22 de inch si un difuzor de aer incadrat de cele doua terminatii ale sistemului de evacuare.

Range Rover Velar de la Overfinch

Aceste componente, exceptand jantele desigur, pot fi confectionate fie din fibra de carbon, fie dintr-un material compozit mai accesibil, dar nu foarte diferit din punct de vedere al greutatii. Mai mult decat atat, elementele de caroserie pot fi comandate si separat.

Range Rover Velar de la Overfinch

Preturile nu sunt tocmai mici: difuzorul de aer, spre exemplu, costa 4.400 de euro si nu este cel din fibra de carbon. Apoi, splitter-ul din fata este 3.600 de euro, grila 3.900 de euro iar jantele fara anvelope costa aproape 4.500 de euro.

Overfinch nu a facut modificari sub capota, asa ca din acest punct de vedere, Range Rover-ul Velar ramane stock.

Range Rover Velar de la Overfinch

Gama de motorizari a SUV-ului britanic este destul de diversificata. Cea mai accesibila motorizare este cea diesel de 2.0 litri cu 180 de cai putere iar cel mai puternic motor pe benzina este un agregat de 2.0 litri turbo, care dezvolta 300 de cai putere.

Range Rover Velar de la Overfinch

Clientii pot opta si pentru un diesel performant. Acesta pleaca in Romania de la 67.532 de euro si ascunde sub capota un propulsor V6 de 3.0 litri twin-turbo care livreaza ambelor punti 300 de cai putere.

Range Rover Velar de la Overfinch

Range Rover Velar de la Overfinch

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Range Rover Velar de la Overfinch
mai multe