VATH. Mercedes CLS. Operatiunea cel mai performant Shooting Brake din lume.

VATH. Mercedes CLS. Operatiunea cel mai performant Shooting Brake din lume.
  • VATH modifica noul Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake
  • Valorile maxime urca pana la 846 CP si 1.180 Nm
  • Viteza maxima este acum de 350 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Pana la 846 cai putere, 1.180 Newton-Metri si 350 de kilometri pe ora. Cu astfel de cifre inscrise in fisa sa tehnica, noul Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake de la Vath este de departe cel mai performant Shooting Brake vazut vreodata de industria auto.

Lansat pe piata in cursul anului trecut, noul Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake vine la pachet cu acelasi V8 twin-turbo de 5.5 litri cunoscut de intreaga lume, ce promite in cazul de fata un total undeva in jurul a 525 cai putere si 700 Newton-Metri. Asta in versiunea standard. Nu de alta, dar atunci cand optezi pentru pachetul AMG Performance, valorile maxime cresc ca prin magie pana la 557 CP si 800 Nm.

Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake by VATH

Drept urmare, performantele livrate de fascinantul automobil german sunt dintre cele mai impresionante. De exemplu, versiunea standard are nevoie de numai 4.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce surplusul de putere adus de pachetul AMG Performance mai scade 0.1 secunde din timpul initial. Mai mult de-atat, viteza maxima este de 250 kilometri pe ora insa, in schimbul sumei corecte, suntem mai mult ca siguri ca limitarea electronica poate fi mutata la un prag superior.

Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake by VATH

Si daca tot te afli in cautarea unor performante si mai impresionante decat cele oferite de versiunea standard, atunci ar trebui sa stii ca noul Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake a trecut recent si prin mainile specialistilor VATH. Iar rezultatul final... Ei bine, rezultatul final nu doar ca promite pana la 846 cai putere si 1.180 Newton-Metri, ci se poate lauda si cu faptul ca poate accelera pana la pragul celor 350 kilometri pe ora - shooting brake-ul german fiind astfel la fel de rapid precum un Lamborghini Aventador LP700-4, de exemplu.

Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake by VATHMercedes CLS63 AMG Shooting Brake by VATH

Secretul din spatele cifrelor? Pai... sa vedem: turbine de dimensiuni mai mult decat generoase, sisteme de admisie, racire si evacuare upgradate, dar si o noua unitate de control care sa realizeze o conexiune armonioasa intre componentele proaspat instalate. De asemenea, nu trebuie trecut cu vederea nici pretul modificarilor, pret care se invarte in jurul sumei de... 46.172 euro!

Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake by VATH

Iar daca bugetul inca iti permite, atunci afla ca specialistii VATH sunt pregatiti sa-ti propuna si alte bunatati, precum o suspensie sport capabila sa coboare garda la sol cu pana la 40 de milimetri, un sistem de franare de inalta performanta - sistem ce se lauda cu discuri uriase, de 405 milimetri fiecare, dar si un set de jante forjate pe 20 inci, plus un kit aerodinamic ce include numeroase componente din fibra de carbon. In ceea ce priveste interiorul, principalele sunt reprezentate de volanul sport cu design in trei spite, accentele de fibra de carbon si, nu in ultimul rand, de vitezometrul gradat pana la 360 kilometri pe ora.

Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake by VATH

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake by VATH
mai multe