Vauxhall Victor FD - Un dragster numai bun de 3.000 cai putere!

Vauxhall Victor FD - Un dragster numai bun de 3.000 cai putere!
Pentru fanii Vauxhall, anuntul unor noi modele VXR va fi intotdeauna incitant, insa britanicii sunt pregatit sa treaca la nivelul urmator. Ce-ai zice de un dragster unic bazat pe un model ale carui radacini dateaza inca de acum 30 ani?
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la Vauxhall au pregatit exact la timp pentru VXR Power Festival un dragster capabil de cifre cu adevarat impresionante: putere maxima de nu mai putin de 3.000 cai si sfertul de mila parcurs in doar 6.5 secunde. Si nu, nu este nici un 0 in plus, nici un 1 in minus...

Mai mult de atat, modelul despre care vorbim - un Vauxhall Victor FD din 1967, radical modificat poate atinge o viteza maxima de aproximativ 385 km/h. Si daca tot te intrebi ce se ascunde sub capota, afla ca dragsterul se lauda cu un urias V8 twin-turbo de 8.8 litri, ce provine de la General Motors.

Impresionantul Victor FD, despre care cei de la Vauxhall afirma ca este street-legal, isi va face aparitia la sfarsitul acestei luni si a luat nastere pentru a celebra parteneriatul dintre constructorul britanic si echipa de drag Red Victor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 August 2010