"Vechitura" asta din anii '50 costa mai mult decat marea majoritate a masinilor noi din Romania

  • Acest Buick Roadmaster asamblat in anii '50 a fost transformat de curand intr-un ICON Derelict
  • Conversia presupune atat un nou sasiu, cat si un motor V8 de 550 CP, plus anumite tehnologii moderne
  • Automobilul vechi de aproape sapte decenii a fost scos la vanzare pentru 315.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Tot ce trebuie sa stii despre respectivul ICON Derelict, un proiect de tuning care are la baza un Buick Roadmaster de acum aproape sapte decenii, urmeaza sa afli chiar din randurile de mai jos.

Chiar daca pare doar o alta vechitura in asteptarea unui proprietar care sa investeasca zeci de mii de dolari pentru a-i reda gloria de altadata, aceasta masina Buick Roadmaster din anii '50 a trecut deja printr-un astfel de proces.

Numai panourile caroseriei au mai ramas, ce este drept, din decapotabila americana asamblata in urma cu aproape sapte decenii, restul componentelor tehnice si tehnologice avand alte surse de proveninenta, dintre cele mai diferite.

O realizare manuala a unei companii din California, care functioneaza sub denumirea ICON, creatia din cazul de fata - comercializata sub numele Derelict, foloseste un sasiu Art Morrison, plus o motorizare Corvette V8.

Si daca tot veni vorba despre propulsie, mai trebuie mentionat ca aceasta masina Buick Roadmaster din anii '50 gazduieste acum sub capota nici mai mult, nici mai putin de 550 de cai putere, situatie la care cel mai probabil nu visa vreodata.

Totodata, fisa tehnica a decapotabilei americane asamblata in urma cu aproape sapte decenii mai cuprinde in prezent si o cutie automata GM, plus un sistem de franare care include chiar si etriere cu pana la sase pistonase.

Pe partea de confort, respectiva creatie a companiei ICON anunta tapiterie din piele Moore & Giles, instalatie audio de la Focal, dar si aer conditionat manual sau plafon retractabil automat, cu componente specifice Mercedes si Rolls-Royce.

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume de 315.000 de dolari, aceasta masina Buick Roadmaster din anii '50 se mai poate lauda si cu o caroserie ranforsata, jante unicat ori mufa USB, ca parte a pachetului Derelict mentionat anterior.

ICON Derelict de vanzare

ICON Derelict de vanzare

ICON Derelict de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze ICON Derelict de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2019