Verdele si carbonul transforma urmatorul BMW in cel mai reusit M4 al planetei

Verdele si carbonul transforma urmatorul BMW in cel mai reusit M4 al planetei
  • Showroom-ul BMW din Abu Dhabi are expus un M4 cu adevarat unic
  • Exemplarul in cauza este finisat la exterior in Java Green
  • Interiorul propune o combinatie clasica de piele si carbon
Distribuie pe Facebook

Dupa zile, saptamani si luni intregi de asteptare, a venit din nou momentul ca showroom-ul BMW din Abu Dhabi sa ne incante privirile cu un automobil unic si extrem de atragator.

Albul, rosul sau chiar negrul, nu exista nici macar o singura culoare care sa nu prinda noul M4 Coupe. Daca iti doresti insa maximul din punctul de vedere al atractivitatii, atunci Java Green-ul este nuanta pe care sa mergi.

Iar lista cu atingeri speciale nu trebuie sa se opreasca aici, urmatorul exemplar - expus in cadrul showroom-ului BMW din emiratul arab Abu Dhabi, plusand cu numeroase elemente aerodinamice realizate din fibra de carbon.

BMW M4 in Java GreenBMW M4 in Java Green

BMW M4 in Java Green

Capota ventilata a motorului, prelungirile proeminente de la nivelul spoilerului fata, respectiv pragurilor laterale, dar si eleronul fix destinat capotei portbagajului reprezinta insa doar inceputul, vestile bune continuand sa curga...

... sa curga cu insertii de piele, accente de alcantara, cusaturi contrastante si, nu in ultimul rand, cu ornamente din fibra de carbon ce finiseaza atat panoul de bord, cat si fetele usilor sau consola centrala.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte M4-uri Coupe, exemplarul expus in cadrul showroom-ului BMW din emiratul arab Abu Dhabi se lauda si cu o doza extra de performanta, motorul bi-turbo de trei litri producand acum 540 CP.

Din pacate, informatiile oficiale referitoare la modul in care au evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h respectiv valoarea din dreptului vitezei maxime lipsesc cu desavarsire pentru moment. Stim, in schimb, sunetul evacuarii este acum pe masura performantelor, de aceasta situatie ocupandu-se un sistem Akrapovic.

BMW M4 in Java Green

BMW M4 in Java Green

BMW M4 in Java Green

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze BMW M4 in Java Green
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2015