Versus Tuning: BMW 335i cu bunatati M Performance vs Cadillac ATS by D3

Versus Tuning: BMW 335i cu bunatati M Performance vs Cadillac ATS by D3
  • Modelele BMW Seria 3 si Cadillac ATS isi dau din nou intalnire, intr-un duel fara menajamente
  • Ambele automobile de clasa medie au fost insa imbunatatite pentru o doza extra de performanta
  • 286 CP masoara la roti germanul BMW 335i; americanul Cadillac ATS se bucura de prezenta a 260 cai putere
Distribuie pe Facebook

Modelele BMW Seria 3 si Cadillac ATS nu se afla chiar la prima lor intalnire directa insa, in cazul de fata, ambele automobile de clasa medie au fost modificate pentru un plus de performanta.

Astfel, in urma tratamentului suferit, germanul BMW 335i s-a ales cu un surplus de putere livrat prin intermediul kitului BMW M Performance, lista cu bunatati incluzand, de asemenea, si o suspensie coilover marca Bilstein, si un sistem de franare de inalta performanta, dar si o evacuare Borla sau un set de jante HRE incaltate cu pneuri Nitto Invo.

In ceea ce-l priveste pe americanul Cadillac ATS, acesta se poate lauda cu numeroase imbunatatiri operate de specialistii D3, imbunatatiri printre care se numara o upgradare a transmisiei automate cu sase rapoarte, o suspensie de tip coilover, o noua evacuare si, nu in ultimul rand, un set de jante de la TSW.

Asadar, acestea fiind spuse, sa inceapa duelul! Nu inainte insa de a mentiona si faptul ca BMW-ul 335i se bucura acum 286 cai putere si 409 Newton-Metri, in timp ce Cadillac-ul ATS vine la pachet cu undeva in jurul a 260 cai putere si 307 Newton-Metri - valori masurate, in ambele cazuri, la roti.

Distribuie pe Facebook
mai multe