Vestile bune circula repede: Brabus inghesuie 650 CP sub capota noului Mercedes C63 AMG S

Vestile bune circula repede: Brabus inghesuie 650 CP sub capota noului Mercedes C63 AMG S
  • Brabus anunta un nou pachet de tuning pentru Mercedes-ul C63 AMG S
  • Automobilul german ofera acum un total de 650 cai putere si 820 Newton-Metri
  • Clientii au la dispozitie inclusiv numeroase modificari interioare si exterioare
Distribuie pe Facebook

Vizitatorii celei de-a 86-a editii a Salonului Auto de la Geneva vor avea ocazia de a face cunostinta si admira indeaproape unul dintre cele mai impresionante Mercedes-uri C63 AMG ale planetei.

Purtand semnatura specialistilor Brabus, exemplarul cu pricina gazduieste in compartimentul motor o unitate V8 bi-turbo de patru litri si aproximativ 650 de cai putere. Cuplul maxim este de 820 de Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora realizandu-se astfel in aproximativ 3.7 secunde.

Vestile bune nu se opresc insa, cei care opteaza pentru pachetul PowerXtra B40S – 650 destinat noului Mercedes C63 AMG S bucurandu-se inclusiv de o viteza maxima de 320 km/h. In cazul in care te intrebai, secretul din spatele performante consta in aparitia sub capota a unor turbine crescute in dimensiuni.

Mercedes C63 AMG de 650 CPMercedes C63 AMG de 650 CP

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici imbunatatirile operate la nivelul sistemelor de admisie a aerului, respectiv evacuare a gazelor, buna functionare a detaliilor cu pricina fiind asigurata de o unitate de control special optimizata in acest sens. Kitul de putere oferit de Brabus are garantie 3 ani sau 100.000 km.

Cu aceste precizari facute, ne mutam intreaga atentie catre propunerea de ordin vizual a noii creatii marca Brabus, care culmineaza cu elementele proeminente din fibra de carbon ce insotesc acum caroseria in patru usi a Mercedes-ului C63 AMG S. In plus, clientii pot opta si pentru jante din aliaj de 20 inch.

Mercedes C63 AMG de 650 CP

In schimb, daca vine vorba despre departamentul interior, exemplarul cu pricina ne intampina alaturi de o combinatie clasica de piele si alcantara, a carei nuanta de negru este puternic contrastanta de galbenul cusaturilor omniprezente. Alte detalii includ pedalier din aluminiu si vitezometru gradat pana la 340 km/h.

Atat pretul, cat si disponibilitatea modificarilor enumerate anterior raman pentru moment un mister, oficialii Brabus preferand sa anunte ca posesorii noului Mercedes C63 AMG S pot opta si pentru o suspensie ajustabila pe inaltime, respectiv un modul capabil sa memoreze ultimul mod de condus.

Mercedes C63 AMG de 650 CPMercedes C63 AMG de 650 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Mercedes C63 AMG de 650 CP
mai multe