Vezi care este cel mai puternic si cel mai rapid Nissan GT-R din lume!

Vezi care este cel mai puternic si cel mai rapid Nissan GT-R din lume!
480 cai putere, tractiune integrala si un aspect exterior ce catalogheaza acest supercar drept un "Play-Station-on-wheels". Dar despre ce model poate fi vorba? In cazul in care nu ai deslusit inca misterul, actorul principal al acestei descrieri este nimeni altul decat japonezul Nissan GT-R - un automobil ce a cauzat un adevarat impact in lumea supercarurilor.
Distribuie pe Facebook

Insa ce se intampla atunci cand Godzilla isi da intalnire cu una din cele mai nebunesti companii de tuning de peste Ocean? Avem de-a face cu doua-trei creatii introductive, iar apoi suntem serviti cu o adevarata arma de distrugere in masa. O creatie capabila sa te lase fara de suflare, botezata Alpha 12. Inca o demonstratie de forta a Godzillei, inca o demonstratie ca fenomenul tuning nu poate fi stopat.

Dar ce se ascunde sub denumirea de Alpha 12? Un Nissan GT-R cu modificari uriase la motor, ce dezvolta mai bine de 1.000 cai putere la roti. Performantele precum acceleratia de la 0 la 100 km/h sau viteza maxima lipsesc cu desavarsire, insa cunoastem faptul ca Alpha 12 poate parcurge sfertul de mila in doar 9.1 secunde. Iar la aceasta valoare, masinaria celor de la AMS Performance lasa in urma creatii precum Alpha 10 (actualul cel mai rapid Nissan GT-R din lume!) si Switzer R1K (arma Switzer impotriva modelelor Alpha).

Indeajuns cu vorba! Americanii de la AMS au fost extrem de darnici cu noi si ne-au trimis doua filmulete extrem de savuroase cu al lor Alpha 12. Vezi despre ce-i vorba chiar mai jos!

Alpha 12 urca pe dyno



Alpha 12 parcurge sfertul de mila in 9.1 sec



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2011