Cea mai spectaculoasa Dacie iti arata cum poti sa faci senzatie si fara sa conduci un BMW de ultima generatie. VIDEO

Cea mai spectaculoasa Dacie iti arata cum poti sa faci senzatie si fara sa conduci un BMW de ultima generatie. VIDEO
  • Cea mai spectaculoasa Dacie iti arata cum poti sa faci senzatie si fara sa conduci un BMW de ultima generatie
  • Punctul principal de atractie: caroseria finisata intr-o combinatie de culori care imita perfect aspectul unei galaxii
Distribuie pe Facebook

Punctul principal de atractie? Caroseria finisata intr-o combinatie de culori care imita perfect aspectul unei galaxii, fara doar si poate.

Cum ar trebui s-arate o Dacie cu care sa faci senzatie si fara sa conduci un BMW de ultima generatie? O caroserie finisata intr-o combinatie de culori ce imita perfect aspectul unei galaxii pare un punct numaibun de plecare, insa la fel de mult conteaza si ce urmeaza.

O suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri si un motor de Clio RS mai tarziu, iar misiunea pare sa fi fost indeplinita cu succes. Dar daca ai mai adauga si o tapiterie din piele, cu detalii realizate sub forma de carouri, ca la o limuzina de lux?

Ai putea jura ca te afli intr-un joc video care permite modificarea Daciilor, insa nimeni nu s-a incumetat pana acum sa dezvolte un astfel de produs. Drept urmare, oricat de SF ar suna, tot ce se intampla in urmatorul material video, semnat Eduard Popescu, este pura realitate.

Inca nu-ti vine sa crezi nimic cele auzite? Dar daca ti-am spune ca surprizele nu se opresc chiar aici, iar printre modificarile primite de acest spectaculos 1310, unic in lume, se mai numara si un sistem multimedia ce te face sa te simti ca intr-o Tesla?

Si cate nu ar mai fi de adaugat despre respectiva Dacie... Insa cum o imagine face cat o mie de cuvinte, fiecare cadru al filmului de mai jos reuseste sa descrie noutatile aparute mai bine decat orice consoana si vocala transformate in simple complimente sa metafore complicate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2020