Video: Noua Honda CR-Z by Mugen, in vizita la Fifth Gear

Video: Noua Honda CR-Z by Mugen, in vizita la Fifth Gear
Dezvaluita in premiera mondiala in vara acestui an, la Goodwood Festival of Speed 2011, noua Honda CR-Z by Mugen demonstreaza ca si modelele hibrid pot impresiona prin performante si aspect.
Distribuie pe Facebook

Jumatate hibrid, jumatate hot-hatch. Asa ar putea fi caracterizata pe scurt ultima realizare semnata de divizia europeana a binecunoscutei companii japoneze de tuning. Noua Honda CR-Z by Mugen ascunde sub capota acelasi tren de rulare precum versiunea standard, propulsorul de 1.5 litri fiind insa supraalimentat pentru a livra cu aproximativ 50% mai multa putere. Drept urmare, hibridul din Tara Soarelui Rasare se bucura acum de prezenta a aproximativ 200 CP si 245 Nm.

Iar asta nu e tot. Lista cu ingrediente magice include si alte picanterii, precum sistem performant de franare sau suspensie inzestrata cu amortizoare ajustabile. De asemenea, nu lipsesc nici modificarile de ordin estetic, creatia companiei de tuning venind la pachet cu un nou kit aerodinamic, plus jante forjate.

Dar aceste detalii le cunosteam deja. Singurul lucru pe care nu il stiam era legat de cum va performa noua Honda CR-Z by Mugen, la aceasta intrebare urmand a ne raspunde britanicii de la Fifth Gear.

Noua Honda CR-Z by Mugen, in vizita la Fifth Gear

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2011