VIDEO: AMS Alpha 12 este un Nissan GT-R de peste 1.300 cai putere si 9.05 secunde!

VIDEO: AMS Alpha 12 este un Nissan GT-R de peste 1.300 cai putere si 9.05 secunde!
Daca al tau Nissan GT-R a incetat demult sa te mai impresioneze pana la lacrimi, ar fi cazul sa faci un upgrade serios. Nu de alta, dar se aude ca americanii de la AMS Performance au dat nastere unui pachet extrem, ce poarta denumirea de Alpha 12.
Distribuie pe Facebook

Aflat momentan in stadiu de dezvoltare, proiectul companiei de peste Ocean este, pe scurt, cel mai puternic si mai rapid Nissan GT-R pe care l-ai intalnit vreodata - fie ca vorbim de viata reala sau doar de internet. Din punct de vedere al cifrelor si numerelor, noul-si-extremul AMS Alpha 12 se lauda cu prezenta a peste 1.300 cai putere si aproximativ 1.350 Nm - valori masurate la toate cele patru roti!

Performantele? Pentru inceput, supercarul japonez poate parcurge sfertul de mila in doar 9.05 secunde, avand o viteza de iesire de 268 km/h! Mai mult de atat, americanii de la AMS Performance ne anunta ca al lor Alpha 12 este capabil sa accelereze de la 96 la 210 km/h in numai 3.46 secunde! Iar daca asta nu ti se pare indeajuns de impresionant, citeste cu atentie urmatorul paragraf: creatia companiei de peste Ocean este aproape la fel de rapida pe intervalul 96 - 240 km/h precum un Lamborghini Gallardo Twin-Turbo - semnat Underground Racing, de 1.550 cai putere - mai exact, avem cinci secunde pentru supercarul japonez, respectiv 4.77 secunde pentru supercarul italian.

Dar gata cu vorba! Sa trecem la chestii mai serioase, si anume mult-asteptatul material video!

AMS Alpha 12 este un Nissan GT-R de peste 1.300 cai putere si 9.05 secunde!

Distribuie pe Facebook
mai multe