VIDEO: Un Astra Van cu motor diesel de 330 CP e sleeper-ul perfect

VIDEO: Un Astra Van cu motor diesel de 330 CP e sleeper-ul perfect
  • Un Astra Van din Marea Britanie are 330 CP sub capota
  • Automobilul in cauza ascunde sub capota un motor 1.9 CDTi
  • Meniul continua cu frane, suspensie si jante noi
Distribuie pe Facebook

Mai multe informatii despre surprinzatorul automobil din gama Opel (Vauxhall), chiar in urmatorul material video.

Ce are trei usi si 330 de cai? Un Vauxhall Astra Van, al carui propulsor a primit numeroase imbunatatiri. Inclusiv o noua turbina si injectoare cu debit marit, la care se adauga clasica optimizare a unitatii de control.

Pe langa modificarile aduse motorului 1.9 CDTi, exemplarul in cauza se mai poate lauda si cu o suspensie mai joasa, plus discuri de franare supradimensionate. De altfel, din meniu nu lipsesc nici jantele pe 18 inch.

Un automobil cu tractiune fata, respectivul Opel a mai primit si un diferential cu alunecare limitata. Complet inutil atunci cand ploua, dupa cum spune insusi proprietarul (mai mult decat) surprinzatoarei creatii.

In ceea ce-i priveste pe fanii genului, Astra Van a fost scos din productie odata cu pensionarea generatiei Astra H. Modelul actual, lansat pe piata in toamna anului 2015 nu ofera decat doua versiuni de caroserie.

Mai precis, clientii au de ales intre un hatchback cu cinci portiere si o varianta break, ambele disponibile alaturi de motorizari de cel mult 1.6 litri. In Romania, preturile pornesc de la 17.635, respectiv 18.345 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2019