VIDEO: Un Buick din '87 cu motor V12 de Mercedes este probabil cel mai ciudat lucru pe care il vei vedea astazi sau in alta zi

VIDEO: Un Buick din '87 cu motor V12 de Mercedes este probabil cel mai ciudat lucru pe care il vei vedea astazi sau in alta zi
  • Acest Buick de la sfarsitul anilor '80 are un motor V12 sub capota
  • Respectivul Regal vine cu unitatea de 5.5 litri a vechiului SL600
  • Imbunatatirile continua la nivel de cutie, suspensie si sistem de franare
Distribuie pe Facebook

Pentru ca meniul sa fie complet, automobilul american a primit o serie de imbunatatiri si la nivel de transmisie, plus sistem de franare si suspensie. Mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Ce au in comun acest Buick de la sfarsitul anilor '80 si un Mercedes SL din generatia R230? Nimic, cel putin la prima vedere. Si subliniem la prima vedere fiindca lucrurile se complica odata ce te apropii de respectivul Regal.

Imediat, printre cele cinci spite ale jantelor din aliaj, se zaresc etriere inscriptionate cu logo-ul diviziei AMG. Au ca sursa de provenienta un E-Class si, pentru un maximum de eficienta, lucreaza alaturi de discuri de Corvette Z06.

Stim, nu acesta este raspunsul pe care il asteptai. Dar urmeaza: elementul pe care automobilele mentionate in primul paragraf il impart ia forma motorului, un benzinar cu 12 cilindri in V, doua turbine si capacitatea de 5.5 litri.

Acest Buick de la sfarsitul anilor '80 nu numai ca preia unitatea versiunii Mercedes SL600 R230, ci o si imbunatateste. Cu un nou sistem de supralimentare, injectoare cu debit marit, plus alte cateva componente de performanta.

De la vechea decapotabila a companiei germane provine inclusiv cutia de viteze, o automata cu cinci trepte de viteza. In schimb, transplantul de suspensie ne readuce in gama de automobile a americanilor de la Chevrolet.

Informatiile oficiale cu privire la acest inedit proiect se opresc pentru moment aici, insa proprietarul respectivului Regal promite sa vina pe viitor cu un mini-documentar referitor procesul de transformare. Suna bine, nu-i asa?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2019