Vilner cosmetizeaza Tesla Model S cu piele, carbon si Alcantara

Vilner cosmetizeaza Tesla Model S cu piele, carbon si Alcantara
  • Cel mai nou proiect tuning de la Vilner are la baza o Tesla Model S P85+ fabricata in 2013
  • Meniul propus de bulgari include numeroase insertii de piele, Alcantara si fibra de carbon
  • Lista cu modificari se incheie cu jantele din aliaj vopsite in negru si geanta sport
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou proiect al casei bulgaresti de tuning Vilner include o Tesla Model S P85+ si numeroase insertii de piele, Alcantara si fibra de carbon.

Ce au in comun Hummer H2 si un Morgan Plus 8? Dar un Jeep Wrangler si un BMW M3? La prima vedere, absolut nimic. Intre toate aceste automobile, exista insa o asemanare.

Iar acum nu ne referim la faptul ca fiecare dintre ele ofera un volan si patru roti, ci doar tinem sa reamintim de interioarele lor realizate custom de specialistii Vilner.

Specialisti care si-au completat recent vitrina cu trofee cu o Tesla Model S P85+ fabricata in anul 2013 si echipata cu un motor electric ce dezvolta in continuare, chiar si dupa interventia bulgarilor, 416 cai putere.

Tesla Model S by VilnerTesla Model S by Vilner

Tesla Model S by Vilner

La fel ca si in cazul numelor anterior mentionate, cabina automobilului de peste Ocean a suferit numeroase schimbari, toate acestea stabilite de comun acord cu clientul.

Client care, in cazul de fata, pare sa-si fi dorit o combinatie clasica de piele neagra si alcantara rosie, ambele materiale livrate in compania unor cusaturi contrastante de culoare alba.

De asemenea, cotiera centrala a fost alungita cu 12 centimetri, iar clientul a primit si o geanta sport realizata din aceleasi materiale precum interiorul masinii electrice din dotare.

In ceea ce priveste departamentul exterior, modificarile operate de specialistii Vilner se limiteaza la un set de ornamente din fibra de carbon destinate grilei frontale, respectiv oglinzilor laterale.

Jantele pe 19 inch cu design in cinci spite duble fac parte din dotarea standard a acestui exemplar Tesla Model S P85+ fabricata in anul 2013, numai culoarea negra fiind "noua".

Tesla Model S by Vilner

Tesla Model S by Vilner

Tesla Model S by Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Tesla Model S by Vilner
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Noiembrie 2015