Vilner pune la punct interiorul unui BMW M3 E92 Coupe

Vilner pune la punct interiorul unui BMW M3 E92 Coupe
  • Bulgarii de la Vilner au un nou proiect de tuning de aratat
  • La baza ultimei lor creatii se regaseste un BMW M3 E92 Coupe
  • Imbunatatirile operate vizeaza exclusiv aspectul interior
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu s-a plans pana acum de simplitatea ce caracterizeaza cockpitul vechiului M3 E92, iar motivele sunt lesne de inteles: atunci cand un V8 de 4.0 litri si peste 8.000 rpm asteapta cu nerabdare sa fie dezlantuit, detaliile interioare conteaza... absolut deloc. Asta mai putin pentru un anumit B.F., care a dat recent fuga la Vilner impreuna cu exemplarul din dotare.

Numarul celor care si-au lasat masinile pe mana specialistilor Vilner creste pe zi ce trece, proprietari de Mercedes-uri, Audi-uri si chiar modele de la Alfa ori Bentley calcand pragul conpaniei de la Sud de Dunare.

Pentru cel mai nou proiect insa, maistrii bulgari au revenit la marca BMW, un exemplar al ultimului M3 Coupe construit vreodata facandu-si aparitia la portiile celebrului atelier de tuning din Sofia.

Finisat in superba nuanta Interlagos Blue si accesorizat cu un set de incaltari pe masura, automobilul bavarez de inalta performanta a fost transportat direct la sectia "interventii interioare", de unde a plecat intr-un final cu o serie de imbunatatiri.

BMW M3 Coupe by Vilner

BMW M3 Coupe by VilnerBMW M3 Coupe by VilnerBMW M3 Coupe by Vilner

Imbunatatiri subtile, dar cu concluzii remarcabile si vizibile ochiului liber, precum insertiile de piele ce imita fibra de carbon, accentele de alcantara sau cusaturile, respectiv centurile de siguranta "pictate" in albastru.

Intr-adevar, nu este chiar cel mai complex proiect de la Vilner insa, pana la urma urmei, modelul BMW M3 E92 Coupe ofera unul dintre cele mai complexe pachete ale segmentului destinat automobilelor sport de clasa medie.

Pachet ce culmineaza cu motorizarea aspirata dotata cu opt cilindri in V, capacitate de patru litri si 420 de cai putere, ce putea fi servita fie in compania unei transmisii manuale cu sase rapoarte, fie alaturi de o cutie cu dublu ambreiaj si sapte trepte de viteza.

Scos din productie la mijlocul anului trecut, iconicul BMW M3 Coupe este succedat la tron de un M4 Coupe, ce vine la pachet impreuna cu un propulsor I6 de 2.979 centimetri cubi, supraalimentat cu ajutorul a doua turbine. In cazul de fata, valorile maxime se pozitioneaza in jurul a 431 cai putere si 550 Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in numai 4.1 secunde.

BMW M3 Coupe by Vilner

BMW M3 Coupe by VilnerBMW M3 Coupe by Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW M3 Coupe by Vilner
mai multe