Vilner transforma actualul Mini Cooper S intr-un Mini-Bentley

Vilner transforma actualul Mini Cooper S intr-un Mini-Bentley
Cea mai noua creatie a celor de la Vilner, un Mini Cooper S imbracat in haine regale, pare sa fie motivul perfect pentru ca noi toti sa ne apucam de condus masini de dimensiuni reduse.
Distribuie pe Facebook

Indiferent ca esti un pasionat al decoratiunilor interioare sau nu, Vilner cunoaste toate trucurile pentru a te transforma intr-un mare consumator al acestora. Doar arunca o privire asupra ultimei creatii a companiei bulgare. Este aproape imposibil sa nu te indragostesti de o astfel de bijuterie. Inainte insa de a gusta din aroma prezenta la interior, ar fi cazul sa facem cunostinta cu atingerile exterioare - folie gri mat pentru caroserie, folie negru mat pentru plafon, un set de dungi negre si jante pe 18 inci in aceeasi finisare mata. Drept urmare, modificarile operate aici reprezinta inca o dovada a faptului ca, uneori, mai putin inseamna de fapt mai mult.

Vilner transforma actualul Mini Cooper S intr-un Mini-Bentley Vilner transforma actualul Mini Cooper S intr-un Mini-Bentley

La interior insa, situatia este diametral opusa. Cei de la Vilner au optat pentru un pachet complet, rezultatul final emanand aceeasi eleganta precum cockpitul unui Bentley Continental GT. Si nu exageram deloc cu aceasta afirmatie. Micul Mini Cooper S beneficiaza acum de insertii de piele Nappa, plus accente de Alcantara, finisate in nuante contrastante precum negru si maro. Mai mult de atat, cusaturile in forma de carouri creeaza o savoare de exclusivitate nemaiintalnita in acest segment, in timp ce atingerea finala este adusa de ornamentele revopsite intr-un gri ce se apropie de perfectiune.

Vilner transforma actualul Mini Cooper S intr-un Mini-Bentley Vilner transforma actualul Mini Cooper S intr-un Mini-Bentley

Drept urmare, noul Mini Cooper S by Vilner poate fi considerata arta in miscare, declaratie a faptului ca nu doar marimiea conteaza si, nu in ultimul rand, un motiv numai bun pentru a ne indrepta privirea si catre modelele de dimensiuni reduse.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mini Cooper S by Vilner
mai multe