Vilner transforma noul Mercedes SL63 AMG intr-o stea de pe Broadway!

Vilner transforma noul Mercedes SL63 AMG intr-o stea de pe Broadway!
Bine ai (re)venit in lumea bulgarilor de la Vilner, unde termenul "perfect" nu poate fi asociat niciodata cu sintagma "asa cum iese de pe portile fabricii". Nici macar atunci cand aducem in discutie impresionantul-si-nu-mai-putin-luxosul Mercedes SL63 AMG.
Distribuie pe Facebook
Sigur, roadsterul din Stuttgart vine la pachet cu un interior imbracat (aproape) in totalitate in piele. Plasticele de proasta calitate nu pot fi considerate chiar o caracteristica principala a modelului german, insa tunerul bulgar a intervenit asupra Mercedes-ului SL63 AMG pentru un plus de exclusivitate si un interior plin de viata. Iar acum avem de-a face cu Mercedes SL 63 AMG Shadow Line.

Vilner transforma noul Mercedes SL63 AMG intr-o stea de pe Broadway!

Lista cu imbunatatiri nu iese in evidenta neaparat printr-un numar exagerat de modificari operate, ci mai degraba prin rezultatul final. Pentru inceput, volanul sport in trei spite a fost dezbracat in totalitate de hainele pe care le purta, acesta bucurandu-se acum de o noua garderoba, realizata dintr-o combinatie piele neagra/piele neagra perforata, plus cusaturi contrastante. Mai mult de atat, usile au primit o noua fata ce se remarca prin insertii de rosu si piele neagra inzestrata cu ornamente, de un tratament asemanator bucurandu-se si scaunele rodasterului din Stuttgart. Nota finala este data de cotiera si tetierele acoperite cu piele neagra accesorizata cu ornamente, impresionantul Mercedes SL63 AMG laudandu-se acum cu un aspect demn de o stea de pe Broadway.


Mercedes SL63 AMG by Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes SL63 AMG by Vilner
mai multe