Volkswagen Golf GTI by Oettinger: Noi jante, noi spoilere si 350 CP!

Volkswagen Golf GTI by Oettinger: Noi jante, noi spoilere si 350 CP!
  • Oettinger modifica ultima generatie a modelului Volkswagen Golf GTI
  • Imbunatatirile vizeaza atat aspectul tehnic, cat si aspectul vizual
  • 350 CP dezvolta propulsorul 2.0 TSI in urma tratamentului suferit
Distribuie pe Facebook

A trecut o buna perioada de timp de cand nu am mai auzit nimic de cei de la Oettinger, insa celebra companie germana este pe cale sa ne incante privirile cu un nou proiect de tuning. Un proiect de tuning absolut impresionant, ce are la baza ultima generatie a hot-hatch-ului Volkswagen Golf GTI!

Iar atunci cand folosim formularea "proiect de tuning absolut impresionant", trebuie precizat faptul ca nu ne referim neaparat la aspectul exterior, ce se remarca acum printr-un plus de agresivitate datorita aparitiei unor prelungiri la nivelul spoilerelor fata / spate si pragurilor laterale. De asemenea, nu ne referim nici la noul eleron atasat plafonului si nici macar la jantele de dimensiuni generoase, de pana la 19 inci, oferite in compania unei suspensii mai joase cu cateva zeci de milimetri.

Oettingerby Oettinger

Nu, atunci cand folosim formularea formularea "proiect de tuning absolut impresionant" ne referim in special la ceea ce se ascunde sub capota, si anume o noua unitate de control, dar si noi sisteme de admisire, racire, respectiv evacuare. Drept urmare, spre deosebire de versiunea standard, noul Volkswagen Golf GTI de la Oettinger este capabil sa ofere celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 350 cai putere, valoare arhisuficienta pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa coboare pana la pragul celor sase secunde sau, de ce nu, chiar sub acesta.

De asemenea, pe langa suspensia mai joasa cu cateva zeci de milimetri si plusul de peste 100 cai putere, impresionantul proiect de tuning al celebrei companii germane mai promite si alte bunatati de ordin tehnic, bunatati precum diferential cu alunecare limitata sau sistem de franare de inalta performanta. Din pacate, preturile modificarilor operate de specialistii Oettinger lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este bine de stiut ca cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Golf GTI este disponibila la vanzare, pe piata auto din Romania, in schimbul unei sume minime de 26.286 euro.

Oettingerby Oettinger

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Oettingerby Oettinger
mai multe