Vorsteiner ia din nou la modificat super-sedanul BMW M5 F10

Vorsteiner ia din nou la modificat super-sedanul BMW M5 F10
  • Vorsteiner a publicat noi imagini cu pachetul sau pentru BMW M5 F10
  • Meniul include include numeroase detalii exterioare din fibra de carbon
  • Viitorii cumparatori pot opta si pentru un nou set de jante forjate
Distribuie pe Facebook

Detii un BMW M5 F10 si nu stii ce fel de modificari sa-i aduci? Nici o problema, americanii de la Vorsteiner au cateva propuneri extrem de interesante pentru ultima generatie a modelului german de inalta performanta.

Un nou kit aerodinamic realizat din fibra de carbon, compus din prelungire pentru spoilerul fata, respectiv difuzor de aer pentru spoilerul spate. Asa incepe "pledoaria" specialistilor Vorsteiner in fata posesorilor de BMW M5 F10. Nu-i indeajuns pentru a te da pe spate? Nici o problema, pachetul de tuning pregatit de celebra companie americana pentru ultima generatie a modelului bavarez de inalta performanta mai include si alte bunatati vizuale, precum un eleron subtil sau o pereche de jante forjate, finisate in negru mat si accesorizate cu anvelope Michelin Pilot Super Sport.

BMW M5 F10 by Vorsteiner

Intr-adevar, propunerea specialistilor Vorsteiner pentru posesorii de BMW M5 F10 ar putea parea in continuare ca fiind una extrem de "subtire" - cel putin pentru unii dintre noi, insa daca mai punem la socoteala si nuanta exterioara Singapore Gray, respectiv accentele de negru de la nivelul caroseriei de care se bucura in mod particular acest exemplar al automobilului bavarez de inalta, ei bine... concluzia este una cat se poate de clara: desi putine (ca numar), modificarile oferite de celebra companie americana de tuning sunt arhisuficiente din mai multe puncte de vedere.

BMW M5 F10 by Vorsteiner

BMW M5 F10 by VorsteinerBMW M5 F10 by Vorsteiner

In ceea ce priveste motorizarea, situatia a ramas complet neschimbata in cadrul acestui departament, motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri regasit sub capota modelului BMW M5 F10 livrand in continuare rotilor spate un total de 560 cai putere si 680 Newton-Metri, exact ca inainte de interventia specialistilor Vorsteiner. Nu este insa cazul sa disperam, valorile maxime mentionate putin mai sus fiind arsuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.4 secunde, cat si pentru o viteza maxima de pana la 305 kilometri pe ora.

BMW M5 F10 by Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW M5 F10 by Vorsteiner
mai multe