Vorsteiner ne reaminteste cat de bine arata vechiul Mercedes C63 AMG Coupe

Vorsteiner ne reaminteste cat de bine arata vechiul Mercedes C63 AMG Coupe
  • Vorsteiner revine cu o noua serie de modificari pentru ultimul Mercedes C63 AMG Coupe
  • Meniul propus de tunerul american vizeaza si de-aceasta data exclusiv departamentul exterior
  • Lista propriu-zisa include prelungiri din fibra de carbon, plus jante forjate pe 19 inch
Distribuie pe Facebook

In timp ce intreaga planeta se pregateste intens pentru debutul noului Mercedes C63 AMG Coupe, americanii de la Vorsteiner isi propun sa ne reaminteasca... cat de bine arata actualul model.

Nu insa in versiunea sa standard, ci intr-o varianta usor modificata, a carei principala atractie ar trebui sa o reprezinte negrul mat de la nivelul caroseriei. Alaturi, bineinteles, de ornamentele din fibra de carbon destinate spoilerelor fata si spate, respectiv de jantele forjate pe 19 inch - ce ascund in spatele celor cinci spite duble etriere finisate intr-un rosu contrastant.

Mercedes C63 AMG Coupe by VorsteinerMercedes C63 AMG Coupe by Vorsteiner

Ce s-a intamplat cu V8-ul ascuns in compartimentul motor? Ei bine, dupa cum ii stim pe americanii de la Vorsteiner, unitatea aspirata cu capacitate cilindrica de 6.208 centimetri cubi a scapat, cel mai probabil, complet neatinsa. Asta inseamna ca valorile maxime numara in continuare 457 de cai putere si 600 de Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel cat ai spune Mercedes C63 AMG Coupe.

Bine, poate am exagerat putin, insa nu exista nici un motiv real pentru care un timp de 4.4 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h si o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora sa nu te multumeasca pe deplin. Mai bine ti-ai face probleme cu acel consum urban de 18.2 litri la 100 de kilometri, pe care generatia urmatoare spera sa-l rezolve prin adoptatea unei motorizari bi-turbo.

Cum, nu stiai deja? Da, urmatorul Mercedes C63 AMG Coupe, care este asteptat sa debuteze chiar in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, va fi pusa in miscare de acelasi V8 bi-turbo de patru litri ce propulseaza inclusiv supercarul AMG GT. Ca si in acel caz, clientii vor avea la dispozitie doua versiuni diferite de putere, varianta de top promitand sa porneasca pe urmele competitiei cu un total de 510 CP si 700 Nm.

Cum pana la premiera noii generatii mai sunt insa cateva luni, sa ne reamintim cu totii cat de bine arata actualul model:

Mercedes C63 AMG Coupe by Vorsteiner

Mercedes C63 AMG Coupe by VorsteinerMercedes C63 AMG Coupe by VorsteinerMercedes C63 AMG Coupe by Vorsteiner

Mercedes C63 AMG Coupe by Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes C63 AMG Coupe by Vorsteiner
mai multe