Vrea sa se apuce de un proiect nou, asa ca il vinde. Range Rover-ul din 2008 are acum motor V8 twin-turbo

  • Acest Range Rover Sport din 2008 vine cu un motor V8 sub capota
  • Este vorba despre o unitate twin-turbo de 5.3 litri si provenienta GM
  • SUV-ul fabricat acum un deceniu se vinde astazi cu 25.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Numarul magic continua cu noua suspensie sport, de tip coilover, care inlocuieste vechea unitate pneumatica a SUV-ului fabricat acum un deceniu.

Chiar daca arata ca oricare alt Range Rover Sport de prima generatie, urmatorul este complet diferit de toate celelalte exemplare care au ajuns pe strazi in cursul anului 2008.

Fabricat acum aproximativ un deceniu, SUV-ul scos de curand la vanzare peste Ocean, in statul american Florida, gazduieste in compartimentul motor un V8... nou-nout.

Este vorba, mai precis, despre un propulsor de 5.3 litri si provenienta General Motors, echipat cu interne forjate si un kit twin-turbo pentru o doza extra de performanta.

Din pacate, proprietarul respectivului Range Rover Sport nu ofera niciun detaliu despre puterea maxima a motorizarii in opt cilindri, insa afirma ca aceasta are doar 1.600 km.

Totodata, posesorul SUV-ului asamblat in cursul anului 2008 mai vorbeste si despre o noua suspensie, de tip coilover, care inlocuieste vechea unitate pneumatica.

In cazul in care sperai si la un pic de confort, atunci afla ca exemplar fabricat acum aproximativ un deceniu se bucura inclusiv de tapiterie din piele si climatizare automata.

Cat despre pretul de vanzare al acestui Range Rover Sport cu motor V8 twin-turbo de 5.3 litri sub capota, ei bine... la 25.000 de dolari se ridica suma magica in cazul de fata.

Range Rover Sport cu motor V8 twin-turboRange Rover Sport cu motor V8 twin-turboRange Rover Sport cu motor V8 twin-turbo

Range Rover Sport cu motor V8 twin-turbo

Range Rover Sport cu motor V8 twin-turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Range Rover Sport cu motor V8 twin-turbo
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2019