VW Golf 7 by Caractere: Tuning bun si ieftin pentru hatch-ul german

VW Golf 7 by Caractere: Tuning bun si ieftin pentru hatch-ul german
  • Caractere modifica noul Volkswagen Golf 7
  • Tunerul ofera numeroase imbunatatiri estetice
  • Clientii pot opta si pentru o crestere de putere
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru posesorii ultimului Volkswagen Golf. Cea de-a saptea generatie a hatchback-ului german primeste astazi un nou pachet de tuning. Si ieftin, si bun, de-aceasta data!

Daca posibilitatile de tuning reprezinta criteriul principal atunci cand esti in cautarea automobilului ideal, atunci ar trebui sa stii ca ultimul Volkswagen Golf nu ar trebui sa lipseasca de pe aceasta lista. Asadar, dupa ce a fost modificata de nume celebre precum ABT sau MTM, cea de-a saptea generatie a hatchback-ului german a ajuns acum pe mainile belgienilor de la Caractere.

VW Golf 7 by Caractere

VW Golf 7 by CaractereVW Golf 7 by Caractere

Rezultatul? Un plus de agresivitate la nivelul partii frontale, noul Volkswagen Golf venind acum la pachet atat cu prize laterale supradimensionate, cat si cu o prelungire atasata spoilerului. Atunci cand vine vorba de partea posterioara, cea de-a saptea generatie a hatchback-ului german se remarca, in versiunea Caractere, in special prin difuzorul de dimensiuni generoase atasat spoilerului, insa nu vor trece neobservate nici tips-urile uriase ale sistemului de evacuare sau eleronul pentru portbagaj.

VW Golf 7 by Caractere

Iar asta nu e tot. Cei care vor mai mult de atat vor putea opta si pentru o noua grila a motorului sau pentru praguri laterale restilizate, meniul companiei belgiene de tuning destinat ultimului Volkswagen Golf incheindu-se cu jantele in cinci spite duble, disponibile fie pe 18, fie pe 19 inci. Asta pe plan estetic. Pe plan tehnic, posesorii celei de-a saptea generatii a hatchback-ului german au la dispozitie mici cresteri de putere, versiunea 2.0 TDI de 170 CP venind acum la pachet cu pana la 208 cai putere, de exemplu.

VW Golf 7 by Caractere

VW Golf 7 by CaractereVW Golf 7 by Caractere

In ceea ce priveste pretul modificarilor operate, informatiile cu privire la acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment. Cu toate acestea, noul pachet de tuning de la Caractere pentru modelul Volkswagen Golf Mk. 7 nu ar trebui insa sa coste prea mult, daca tinem cont de sumele practicate de compania belgiana pe site-ul de licitatii ebay.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze VW Golf 7 by Caractere
mai multe