VW Scirocco R by mcchip-dkr: Un Stage 3 cu 345 CP si 450 Nm

VW Scirocco R by mcchip-dkr: Un Stage 3 cu 345 CP si 450 Nm
  • Volkswagen anunta un Stage 3 pentru modelul Volkswagen Scirocco R
  • Meniul include si noi injectoare, respectiv o noua pompa de carburant
  • Rezultatul pachetului de tuning consta intr-un total de 345 CP si 450 Nm
Distribuie pe Facebook

Ultima oara cand am auzit de Mcchip-dkr, germanii erau extrem de preocupati cu modificarea unui Mercedes SLS AMG Black Series, respectiv a unui Rolls-Royce Wraith. Odata finalizate cele doua proiecte, specialistii celebrei companii de tuning din Mechernich si-au indreptat intreaga atentie catre un automobil ceva mai... pamantesc, si anume modelul Volkswagen Scirocco R.

Poate ca nu ofera nici 300 de cai putere si nici sistem de tractiune integrala, precum versiunea similara din gama Golf, insa asta nu inseamna neaparat ca modelul Volkswagen Scirocco R nu reprezinta o optiune demna de luat in seama atunci cand te afli in cautarea unui hot-hatch.

Ba din contra: in cazul in care aspectul vizual este si el un factor decisiv, ei bine... nu exista nici un motiv real pentru a refuza reteta propusa de automobil sport de clasa compacta al constructorului din Wolfsburg.

VW Scirocco R by mcchip-dkr

Un alt element cheie in achizitionarea unui Volkswagen Scirocco R consta in motorizarea de doi litri prezenta sub capota, programele de tuning destinate acesteia fiind extrem de numeroase si variate.

Un exemplu numai bun de dat in aceasta situatie vine de la Mcchip-dkr, specialistii celebrei companii din Mechernich anuntand recent un Stage 3 pentru unitatea supraalimentata cu patru cilindri ce-i confera celui aflat la volan atat un total de 265 CP, cat si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 6.4 secunde.

In urma tratamentului suferit, care include un upgrade la nivelul unitatii de control, injectoarelor, pompei de carburant si sistemelor de admisie, respectiv evacuare, hot-hatch-ul constructorului de automobile din Wolfsburg se poate lauda cu un surplus de 80 CP si 100 Nm, valorile maxime inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice urcand astfel pana la 345 de cai putere si 450 de Newton-Metri.

Din pacate, oficialii Mcchip-dkr nu au anuntat si modul in care au evoluat performantele, insa nu ar fi de mirare ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa fi coborat pana la pragul celor sase secunde, mai ales daca tinem cont ca transmisia DSG cu sase rapoarte si dublu ambreiaj a primit si ea cateva imbunatatiri.

VW Scirocco R by mcchip-dkr

VW Scirocco R by mcchip-dkr

VW Scirocco R by mcchip-dkr

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze VW Scirocco R by mcchip-dkr
mai multe