Wasabi Supra are motor turbo de 8.6 litri si scuipa flacari mai ceva ca un dragon din Game of Thrones

Wasabi Supra are motor turbo de 8.6 litri si scuipa flacari mai ceva ca un dragon din Game of Thrones
  • Cea mai dementa Toyota Supra vine din SUA
  • Este vorba despre un model pregatit pentru drag racing
  • Masina are un motor V8 turbo de 2500 CP
Distribuie pe Facebook

Impresionanta este si puterea maxima a japonezei, de 2.500 CP - sau, daca vrei, cat doua Veyron SS la un loc, plus alti 100 CP.

Cea mai dementa Toyota Supra din toate timpurile? Ii pot spune si asa, iar departe de adevar nu vei fi. Pentru ca, vezi tu, aceasta masina are darul de a anunta apocalipsa... in urma tratamentului primit.

Si daca tot veni vorba despre lista cu modificari, trebuie spus de la bun inceput ca vorbim despre un automobil pregatit special pentru cursele de drag, Drept urmare, nimic nu a mai ramas din exemplarul donor.

In schimb, daca ajungem in dreptul principalului punct de atractie, motorului HEMI ii trebuie inmanata aceasta discutie. Un V8 cu capacitatea cilindrica de 8.6 litri, careia i se alatura Precision de 106 mm.

Valorile aberante continua cu puterea maxima de 2.500 CP, ceea ce inseamna ca respectiva Toyota Supra este de doua ori mai potenta decat un Bugatti Veyron Super Sport. Plus un Ford Focus 1.0 Ecoboost.

Din pacate, informatii despre ce se intampla atunci cand masina japoneza intra pe pista de drag nu exista, insa avem un material video in care aceasta scuipa flacari mai ceva ca un dragon din Game of Thrones.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 August 2018