West Coast Customs a facut-o LATA! Primele imagini de la fata locului

West Coast Customs a facut-o LATA! Primele imagini de la fata locului
  • West Coast Customs modifica noua Kia Stinger
  • Americanii ofera la exterior un widebody si jante pe 21"
  • Interiorul primeste accente de piele si alcantara
Distribuie pe Facebook

Americanii de la West Coast Customs au pus noua masina de 365 CP pe harta celor mai tari proiecte de tuning ale sfarsitului de an.

A uimit o lume intreaga cu liniile si formele sale, insa pentru americanii de la West Coast Customs nu a fost indeajuns. Asa a luat nastere unul dintre primele pachete de tuning destinate noii Kia Stinger, lansat cu ocazia celebrului SEMA Show.

Privit din fata, automobilul sud-coreean in cinci portiere impresioneaza in special prin prelungirea proeminenta a spoilerului, insa nu vor trece neobservate nici grilele negre ale acestuia. Sau, de ce nu, blocurile optice cu tenta fumurile.

La nivel lateral, cel mai recent proiect de tuning al americanilor de la West Coast Customs promite sa atraga numeroase priviri multumita noilor aripi bombate. Aripi care gazduiesc acum jante din aliaj forjat cu diametrul de 21 inch.

Intr-un final, conversia la care a fost supusa aceasta Kia Stinger mai include si un difuzor masiv pentru spoilerul spate. Plus o evacuare cvadrupla si, deloc surprinzator, blocuri optice cu tenta fumurie sau mai multe detalii finisate in negru.

Chiar daca fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire din meniu, lista cu modificari prescrisa de americanii de la West Coast Customs continua si in cabina. Cu insertii de piele, accente de alcantara si ornamente de-un negru lucios.

Nu la fel se poate spune, din pacate, si despre ceea ce se ascunde sub capota, motorul acestei Kia Stinger scapand complet neatins. Din fericire, resursele unitatii V6 twin-turbo de 3.3 litri nu sunt deloc neglijabile: 365 CP si 510 Nm.

Kia Stinger de la West Coast Customs - Poze Reale

Kia Stinger de la West Coast Customs - Poze Reale

Kia Stinger de la West Coast Customs - Poze Reale

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Kia Stinger de la West Coast Customs - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2017