West Coast Customs a tunat cea mai tare masina de la BMW. FOTO si VIDEO cu creatia americanilor

West Coast Customs a tunat cea mai tare masina de la BMW. FOTO si VIDEO cu creatia americanilor
  • Cel mai nou tuning pentru BMW i8 vine de la West Coast Customs
  • Americanii au primit la modificat inclusiv un exemplar i3
  • Modelele bavareze combinata acum o caroserie mata cu jante Lexani
Distribuie pe Facebook

In atelierul celebrei companii americane de tuning a ajuns de curand cea mai tare masina de la BMW. Clientul a cerut ceva unic, iar specialistii care au uimit o lume intreaga in cadrul emisiunii Pimp my Ride s-au conformat.

Primul i8 din istoria companiei BMW a fost lansat pe piata in cursul anului 2013. Sub capota a debutat un sistem de propulsie hibrid cu 362 de cai putere la datorie, insa nu neaparat performantele tehnice au rupt gura targului.

Ba dimpotriva. Design-ul futurist, prezent atat la exterior, cat si la interior, a reusit sa atraga cele mai multe laude, liniile si formele creionate de bavarezi apartinand mai degraba unui concept car decat unui automobil de serie.

Chiar si asa, multi dintre clientii modelului BMW i8 au apelat la marile companii de tuning ale planetei pentru diverse 'imbunatatiri'. La fel s-a intamplat si in cazul de fata, acest exemplar ajungand pe mana celor de la WCC.

Dar nu de unul singur, ci impreuna cu un i3 detinut de aceeasi persoana. Plus rugamintea adresata americanilor care au uimit o lume intreaga in cadrul emisiunii Pimp my Ride de a veni cu ceva unic la nivelul caroseriilor.

Specialistii californiei s-au conformat si au imbracat exteriorul primelor doua modele din gama eco BMW i intr-o folie albastra, cu finisare mata. Au urmat apoi doua seturi de jante Lexani si mai multe accente cromate.

In ambele cazuri, interiorul a scapat complet neatins. Nu este neaparat un lucru rau, daca tinem cont de materialele si optiunile alaturi de care cele doua automobile bavareze isi intampina pasagerii in versiunea lor de serie.

Modificarile lipsesc, de asemenea, si de la nivelul sistemelor de propulsie hibrid, respectiv complet electric, dupa cum este cazul modelului i3. Uneori insa, mai putin inseamna de fapt mai mult, teorie valabila si in situatia data.

BMW i8 de la West Coast Customs

BMW i8 de la West Coast Customs

BMW i8 de la West Coast Customs

BMW i8 de la West Coast Customs

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW i8 de la West Coast Customs
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2017