Workout Session: E50 Coupe by Kicherer

Workout Session: E50 Coupe by Kicherer
Pazea! Noul E 50 Coupe gazduit pe timpul vacantei de echipa de la Kicherer e aici. Nu e el foarte bronzat, insa schimbarile prin care a trecut nu sunt deloc de neglijat. Dupa cum se arata, E50-ul a cam tras de fiare iarna asta ...
Distribuie pe Facebook

Bazat pe Mercedes E500, masina a primit un modul ECU complet upgradat, plus o evacuare supersportiva. Mai exact, motorul de 5.5l V8 produce acum 424 CP si 550 Nm - pe intelesul tuturor, se inregistreaza o crestere a performantei cu cca 41 CP si 20 Nm. Cu toate acestea, Kicherer pastreaza inca secretul cat priveste performanta totala - un singur lucru e clar: E50-ul atinge o viteza maxima de 250 Km/h.

Workout Session: E 50 Coupe by Kicherer


Nici la capitolul styling nu sta rau. De fapt, daca am judeca modelul dupa tipologia "ca la prima intalnire", nu ne-am putea pune de acord asupra locului spre care se indreapta privirea mai intai. Asa ca spunem doar atat: pachetul din fibra de carbon "Kicherer Performance Series". Mai dezvoltat, spoiler fata, fuste laterale hiperagresive, difuzor spate, plus capace speciale pentru oglinzi. Grila cu trei lamele este optionala.

Workout Session: E 50 Coupe by Kicherer


In rest, daca iti plimbi privirea catre partea de jos ... jantele RS-1 de 20'' si sistemul de franare ultraperformant (6 pistonase si discuri din carbon compozit) te lasa, literalmente, fara cuvinte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2010