Zici ca a scapat din Need for Speed. Asta trebuie sa fie cel mai agresiv tuning executat pe un Ferrari

Zici ca a scapat din Need for Speed. Asta trebuie sa fie cel mai agresiv tuning executat pe un Ferrari
  • Specialistii Novitec Rosso au pregatit un nou tuning pentru Ferrari-ul F12 Berlinetta
  • Tratamentul cu pricina aduce un total de 781 de cai putere in compartimentul motor
  • Numeroase imbunatatiri au fost operate inclusiv la nivelul pachetului aerodinamic
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou pachet de tuning destinat modelului Ferrari F12 Berlinetta vine de la Novitec Rosso si aduce cu sine o serie de imbunatatiri ce transforma supercarul italian intr-o arma de distrugere in masa.

In timp ce pasionatii de masini din lumea intreaga nu mai au ochi decat pentru proaspat lansata editie Ferrari F12 Tour de France, germanii de la Novitec Rosso au preferat sa mai traiasca o aventura in compania versiunii standard a supercarului italian.

Asa a luat nastere proiectul N-Largo S, care impresioneaza in special prin unitatea V12 capabila sa produca undeva in jurul a 781 de cai putere. Drept urmare, nu este deloc de mirare ca acul vitezometrului promite acum sa urce pana la pragul celor 350 de kilometri pe ora.

Chiar si asa, performantele tehnice ale acestui Ferrari F12 Berlinetta sunt eclipsate complet de modul in care se prezinta acum caroseria. Intr-o alta ordine de idei, poti jura ca supercarul italian a scapat direct din celebra serie de jocuri video Need for Speed.

Novitec Rosso N-Largo SNovitec Rosso N-Largo S

Novitec Rosso N-Largo S

Situatia cu pricina i se datoreaza in special partii frontale complet redesenate, care dispune acum de prize de aer mai mari ca oricand. De dimensiuni ridicole - in sensul cel bun al cuvantului, sunt si extensiile aplicate aripilor laterale, care gazduiesc un nou set de jante in cinci spite.

Obsesia germanilor de la Novitec Rosso pentru elementele agresiv stilizate isi face simtita prezenta inclusiv la nivelul partii posterioare, acolo unde proiectul N-Largo S ne intampina alaturi atat de un difuzor masiv, cat si de un eleron pentru capota portbagajului.

Despre ingredientele ce compun meniul interior nu avem inca niciun fel de informatie sau detaliu oficial, insa este de asteptat ca acest Ferrari F12 Berlinetta sa exagereze - din nou, in sensul bun al cuvantului, in insertii de piele, accente de alcantara si ornamente din fibra de carbon.

In ceea ce priveste pretul de achizitie, ei bine... doar Dumnezeu stie raspunsul la aceasta intrebare. Este totusi bine de stiut ca cei care isi doresc o astfel de masina trebuie sa se grabeasca, productia ei urmand a fi limitata la numai 11 exemplare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Novitec Rosso N-Largo S
mai multe