Zici ca-i scos din NFS. Civic-ul ASTA are doua butelii de NOS in loc de bancheta spate

Zici ca-i scos din NFS. Civic-ul ASTA are doua butelii de NOS in loc de bancheta spate
  • Un american isi vinde vechea Honda Civic
  • Masina japoneza are doua butelii de NOS in cabina
  • Costul cu achizitia se ridica la 8.500$
Distribuie pe Facebook

Modificari radicale au fost operate si la nivel de caroserie, stopurile de Skyline R34 numarandu-se printre cele mai interesante noutati.

Cu numai 8.500 de dolari, prea multe masini noi nu poti sa iei. La mana a doua insa, situatia se schimba radical. Chiar si asa, extrem de putine vor reusi sa atraga atatea priviri precum aceasta Honda Civic de la inceputul anilor 2000.

Modificata cap-coada la nivel de caroseria, sportiva japoneza impresioneaza in special prin blocurile optice preluate de la Silvia S15. In partea frontala, ce este drept, stopurile avand ca sursa de provenienta... un Skyline R34.

Honda Civic Skyline

Honda Civic Skyline

Un body kit Black Widow 2 de la Ground Designs insoteste respectivele detalii, alaturi de patru jante HRE pe 19 inch si un eleron proeminent pentru capota portbagajului. Intr-un final, meniul exterior este completat de flacari violet.

La interior, in noile elemente create din fibra de sticla au fost integrate ceasuri aditionale, difuzoare de la JL Audio, dar si ceea ce pare a fi o tableta uriasa. Nu lipsesc insa din peisaj nici volanul in trei spite ori scaunele sport.

Totodata, bancheta spate a fost inlocuita cu un amplificator JL Audio, combinat cu un subwoofer Kicker si doua butelii de NOS. Acestea din urma alimenteaza un motor turbo in patru cilindri, reconstruit cu piese de la AEM si GReddy.

Vanzatorul respectivei Honde Civic nu scoate nici macar o vorba despre puterea maxima, dar vorbeste clar si raspicat despre pretul de achizitie. Sportiva japoneza de la inceputul anilor 2000, care mai ofera si o suspensie de tip coilover, plus un sistem de franare de la HP Racing, costa 8.500 de dolari.

Honda Civic Skyline

Honda Civic Skyline

Honda Civic Skyline

Honda Civic Skyline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Honda Civic Skyline
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2018