Ziua si tuningul: B&B ne serveste astazi un BMW M4 cu 580 CP sub capota

Ziua si tuningul: B&B ne serveste astazi un BMW M4 cu 580 CP sub capota
  • Cel mai nou upgrade destinat BMW-ului M4 vine de la B&B
  • Tunerul german ofera un total de pana la 580 cai putere
  • Clientii pot opta si pentru alte bunatati tehnice sau estetice
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu s-a plans pana acum de performantele noului BMW M4, insa nici imbunatatirile nu au intarziat sa apara. Ba dimpotriva: avem ziua si pachetul de tuning.

Dupa interventiile celor de la Hamann, Schnitzer, Dinan si G-Power, astazi a venit randul specialistilor B&B sa se ocupe de reteta noului BMW M4.

Recunoscuti mai degraba pentru propunerile pe care le fac posesorilor de Audi si Volkswagen-uri, germanii au pregatit trei pachete diferite pentru motorul sportivei din Munchen.

Primul dintre acestea presupune optimizarea unitatii de cotrol si ofera un total de 490 de cai putere in schimbul sumei de aproximativ 1.800 euro.

BMW M4 de la B&B

Urmatorul nivel aduce in plus si cateva modificari la nivelul sistemelor de supraalimentare, respectiv admisie si evacuare, rezultatul final constand intr-un total de 540 CP.

Despre componenta ultimului upgrade nu avem inca niciun fel de informatie oficiala, exceptand faptul ca tratamentul cu pricina promite 580 cai putere.

Asa se face ca sprintul 0 - 100 km/h dureaza in cazul de fata numai 3.5 secunde, vestile bune continuand cu acceleratia de la 0 la 200 kilometri pe ora care se realizeaza in 11.2 secunde.

BMW M4 de la B&B

La fel ca si in cazul companiilor enumerate cateva randuri mai sus, oferta celor de la B&B pentru posesorii noului BMW M4 nu se sfarseste aici.

Nu de alta, dar aceeasi sportiva din Munchem mai poate fi echipata si cu o suspensie sport ajustabila, un sistem de franare de inalta performanta sau jante cu design unic si dimensiuni de 20 inch.

Dupa cum ti-ai dat deja seama, imbunatatirile cu pricina sunt disponibile atat pentru versiunea Cabriolet prezenta in aceste imagini, cat si pentru varianta Coupe care a ratat sedinta foto. De asemenea, si clientii BMW-ului M3 Sedan se pot bucura de modificarile insirate aici.

BMW M4 de la B&B

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M4 de la B&B
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2016